Хто зі знаменитостей має іменні зірки на Алеї Слави в Києві

Київ багатий на пам'ятки, але є одне місце в столиці, незрівняне ні з чим іншим - за останні кілька років його популярність тільки зростає серед місцевих і туристів.

«Площа зірок» поруч з ТРЦ «Гулівер» була створена ще в 2015 році, але з тих пір серйозно розширилася і завоювала любов відпочиваючих своїм не тільки естетичним, а й культурно-філософським змістом. Адже на ній назавжди закарбовані імена головних діячів України, назавжди залишилися в історії країни.

ТРЦ «Гулівер»

Приємною і сучасної особливістю площі є технології, використані для інформативності кожного знака – за допомогою відсканованого QR-коду про знамениту особистості можна дізнатися куди більше, ніж тільки ім’я на латунної плитці. Так недовга прогулянка по «Площі зірок» може виявитися вкрай корисною в навчальному та розвиваючому сенсах, через що місце особливо популярно серед сімей з дітьми.

Так виглядає «Площа зірок»

Перед установкою кожної нової плитки проводять урочисту церемонію – так до знаменної місця і події привертають ще більше уваги, а на святкування приходять як звичайні жителі Києва, так і зіркові гості.

Відкриття іменної зірки художника Івана

Громадський проект повністю виправдав себе як доступний і робочий спосіб розширити обізнаність в питаннях культури і привернути до неї увагу громадян, дозволити легко і зручно дізнатися більше про головні тих майстрів творчої сфери, якими пишається Україна.

Відкриття зірки Тіні Кароль

На сьогодні на площі вже 52 зірки – відомим людям, спортсменам, популярним артистам. Ось фотореппортаж про откриіте деяких.

Відкриття зірки Тіні Кароль тріо Микита
Відкриття зірки Тіні Кароль Олі Полякової
Розпалася група “Час І Скло” також має свою зірку
Відкриття зірки Дімі Монатік
Відкриття зірки Потапу
Відкриття зірки Ірини Білик
Кілька днів тому свою зірку отримала і NK