Катерина Кухар з Лесею Нікітюк вирішили заробляти на корпоративах: балерина і ведуча співатимуть. дорого

"Танці з зірками " позаду, Le Маршрутка теж знята і зіркові красуні задумалися - а що далі? І придумали геніальне рішення.

Перебуваючи в гримерці, дівчата спробували заспівати дуетом. І це у них непогано вийшло. Тут же прийшла в голову чудова думка, яку Катерина озвучила в своєму Інстаграмі:

 ""

Це дуже правильно, що дівчата відразу вказали цінову категорію своїх виступів – у кого немає грошей на “ДОРОГО!”, нехай зірок такого рівня не турбує.

Обидві учасниці майбутніх корпоративів володіють численними талантами і красивими голосами. У цьому ви можете переконатися на відео в кінці статті.

Відзначимо, що Никитюк вже встигла записати кілька пісень, які представлені на її Ютуб-каналі. Екатерина Кухар брала участь в шоу “Маскарад ” на 1+1, де співала пісню Ірини Білик в костюмі Вареника.

Такий ось симпатичний Вареник співав голосом Катерини Кухар
Такий ось симпатичний Вареник співав голосом Катерини Кухар

А Леся сама особисто заспівала саунтрек до своєї передачі Le Маршрутка. Шанувальникам дуже сподобався перший досвід Лесі, їй навіть запропонували взяти участь у відборі на Євробачення в 2021 році.

Леся Никитюк володіє даром перевтілення – то вона вийшла на паркет “Танців з зірками” зовсім лиса, як Влад Яма:

Леся Никитюк лиса
Леся Никитюк лиса

А через день у неї вже розкішне волосся – як у принцеси Рапунцель.

Леся Никитюк з новою зачіскою
Леся Никитюк з новою зачіскою

Плюс – краса, харизма і відмінне почуття гумору у обох красунь! Тандем вийшов би дійсно запальний. Шанувальники засипали дівчат захопленими коментарями, порадили скоріше визначитися з репертуаром і вже починати виступати. Чекаємо!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.