Псевдо-побиття: Прилучний ліг в лікарню нібито з переломом щелепи, щоб хайпанути

Нещодавно шанувальників Павла Прилучний приголомшила новина про те, що його нібито побили і зламали йому щелепу.

Нападників так і не знайшли. Про побиття Прилучний сам повідомив у своєму Інстаграм-акаунті і лише натякнув, що справедливість восторжествує і нападників обов’язково знайдуть.

Як повідомляли журналісти, які чергували у лікарні Павла, до нього практично кожен день бігала “татусева донька”

Йдеться про Мирославі Карпович, яку не раз бачили в компанії Павла Прилучний, і вважають, що саме через те, що вона стала його коханкою, вони розлучилися з Агатою Муценіеце.

Павло Прилучний
Павло Прилучний

Після розлучення Павла і Агати, на Мирославу Карпович звалилася слава розлучниці. Ще стали по-справжньому труїти в соціальних мережах.

У телеграм-каналі “Тільки нікому” з’явилася інформація про те, що інформація про побиття Павла – це спроба пропіаритися

Мажор Павло Прилучний вирішив повернутися до дружини, якій змінив
Мажор Павло Прилучний вирішив повернутися до дружини, якій змінив

Нібито, про нього як про актора стали забувати, розлучення допомогло лише ненадовго завоювати популярності, тепер його рейтинги падають. А на носі презентація нового серіалу “У клітці “.

“Якась мутна історія з нібито побиттям Прилучний. Паша вже повернувся до зйомок. На обличчі – ні сліду від перелому щелепи і інших страшних діагнозів, про які всі писали. Все це якось дуже схоже на чергову піар-історію, які так любить Прилучний “, – йдеться в повідомленні експертів.

Агата Муценіеце і Павло Прилучний
Агата Муценіеце і Павло Прилучний

Лікарі-травматологи підтверджують, що після перелому щелепи наслідки так швидко не проходять, і залишається досить втомлений зовнішній вигляд. Найбільше це видно по очах, в яких лопаються капіляри. А тут Прилучний виглядає, як ніби нічого й не було.

Агата Муценіеце і Павло Прилучний
Агата Муценіеце і Павло Прилучний

Тому в коментарях до нової публікації Павла про зйомки серіалу його масово стали звинувачувати в брехні і спробах пропіаритися на цьому псевдо-побитті.

Павло Прилучний і Агата Муценіеце
Актори Павло Прилучний і Агата Муценіеце перед церемонією вручення 17-ї щорічної премії Людина року 2019 за версією журналу GQ у Московській державній консерваторії ім. П. І. Чайковського в Москві

Сам Павло офіційної позиції не озвучував.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!