Щаслива Олена Шоптенко показала головного чоловіка в своєму житті: це навіть не Олег Винник

Відомий український хореограф і танцівниця Олена Шоптенко розсекретила особистість головного чоловіка в своєму житті. Як би багатьом не хотілося, але це не Олег Винник.

Любов вітчизняного глядача Олена отримала завдяки участі в “Танцях з зірками”, а щоб потрапити туди, хореографією вона почала займатися з самого дитинства.

Незважаючи на те що основною спеціалізацією Шоптенко були бальні танці, вона змогла освоїти безліч інших танцювальних стилів, завдяки чому стала однією з найбільш впізнаваних танцівниць України.

Алена Шоптенко
Олена Шоптенко

До слова, після вильоту з останнього сезону проекту, героїня статті заявила, що більше не з’явиться на паркеті як чиясь партнерка. Фанати сподіваються побачити її в якості судді, проте сама Олена розповідала в одному з недавніх інтерв’ю, що такої пропозиції від продюсерів шоу їй не надходило.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Не буде перебільшенням сказати, що найбільше глядачам запам’яталися участі Шоптенко в “Танцях” в першому сезоні з Володимиром Зеленським та в останньому з Олегом Винником. Якщо з нинішнім президентом країни хореограф завоювала омріяний кубок, то з виконавцем хіта “Ніно” Олена станцювала всього 4 танці, після чого вони обидва злягли з коронавірусом.

Шоптенко и Винник
Шоптенко і Винник

Парі навіть встигли приписати роман, адже на кадрах з репетицій вони вели себе дуже мило по відношенню один до одного, а передбачуваної дружини артиста Таюне в ці моменти поруч не було. Втім, чутки вгамувалися з їх дискваліфікацією через тривалий перебіг хвороби. Це і стало останньою появою Шоптенко в проекті.

На щастя шанувальників, Олена продовжила радувати їх регулярними постами в соціальних мережах, що вона зробила і на цей раз. Так, в її Instagram з’явилася пара зворушливих фото з маленьким сином Олексієм. Його танцівниця народила у 2018 році від чоловіка Олексія Іванова.

Алена Шоптенко с мужем и сыном
Олена Шоптенко з чоловіком і сином

На цих кадрах зірка разом зі спадкоємцем гуляє по зимовому лісу, що для хлопчика в новинку:

“Моєму синові вже 2,5 роки, але з огляду на те, що в минулому році була дуже довга осінь, то це виходить його перша морозна зима”, — написала Шоптенко.

Вони вже встигли скотитися з крижаної гірки, походити по хрусткій траві і поїсти бурульки, а ще їм потрібно покататися на санках, пограти в стежки та впасти в замет. Підписників зачарувала нова публікація Олени. Втім, з сімейними фотографіями інакше і бути не може.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.