Михайло Поплавський розповів, що для нього означає “щастя”: не молоді студентки

Найвідоміший ректор країни знову взявся за філософію, і, опонуючи Уляні Супрун, розповів свою версію походження імунітету.

Найвідоміший ректор України і глава головного культурного ВНЗ країни записав відео в Інстаграм, де розповів про генетичному коді нації. Про те, яка інформація в ньому зберігається, звідки вона береться і як вона там з’явилася.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Михайло Михайлович Поплавський поділився, що в імунну систему насправді закладені не тільки звичні науці компоненти, а ще й ряд духовних цінностей, а також наші звички, схильності і навіть думки.

Він розповів, що його персональне щастя – це бути здоровим, відчувати свою важливість і відповідальність за народну історію.

Михайло Поплавський пояснив, що закладено в генетичний код жителів України

“Наші предки жили, боролися за своє місце під сонцем, вони з дитинства були привчені до праці. Звідси ми готові до праці, наш генетичний код має пам’ять до минулого. І до праці, і до хвороб, які ми подолали багато років назад. Я вважаю, що сила українського духу, віра в завтрашній день і працьовитість – головні чинники імунної системи українців “, – говорить на відео співаючий ректор Михайло Михайлович Поплавський.

Настанови від Поплавського

“Не бійтеся боротися за майбутнє. У нас генетично вистачить системи вистояти і подолати хвороби. Адже нашим здоров’ям керують наші думки “, – резюмував Поплавський.

Чим прославився Михайло Поплавський?

Відзначимо, що співаючий ректор Михайло Поплавський прославився своїми епатажними витівками на публіку, відео де він смітить грошима і розважається з молоденькими студентками.

Сам Михайло Поплавський навіть жартував на цю тему: мовляв, якщо можеш собі дозволити, чому б і не спробувати? За це його багато критикують, проте Поплавський продовжує займатися тим, що він собі намітив і не забуває щодня записувати в Інстаграм і tiktok розважальні відео, висміюючи не тільки свої вади, але і “історично склалися ” пороки суспільства.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.