Сергій Безруков показав сина від другої дружини: “Сам наряджає ялинку “

Сергій Безруков порадував фанатів зворушливим домашнім відео.

Відомий актор Сергій Безруков є батьком двох чудових дітей – 4-річної дівчинки Марії і 2-річного Степана. Актор дуже рідко ділиться зі своїми шанувальниками сімейними кадрами з дітьми, проте цього разу він порадував публіку дуже зворушливим відео. Сергій зобразив, як його 2-річний син наряджає ялинку і йому в цьому допомагає його мама – дружина Безрукова Анна. Сергій вибрав живе дерево в горщику, щоб потім висадити на дачі, а в якості прикрас вибрав прості іграшками, як з радянського часу.

Шанувальники захопилися сімейної ідилією. «Так приємно дивитися) Нехай це тепло і затишок у вашому будинку живуть завжди», «Який милий лапочка, вже самостійний», «Спасибі за атмосферу Нового року, захотілося наряджати ялинку разом з вами», «Дуже красива ялинка, Стьопка молодець», – відреагували на відео користувачі Мережі.

Особисте життя Сергія Безрукова: дружини і діти

Відомий актор, зірка “Бригади” Сергій Безруков ніколи не був обділений жіночою увагою, ще більше фанаток у нього з’явилося після того, як він став виходити на сцену театру – захоплені шанувальниці завалювали його квітами, вискакували на сцену, щоб поцілувати свого кумира, чекали у службового входу.

У 27 років Безруков одружився в перший раз. Сталося це якраз під час зйомок знаменитого серіалу “Бригада”. Обраницею артиста стала його колега по цеху Ірина. Жінка була старша за Сергія на 8 років. На момент їхнього знайомства, Ірина була заміжня і виховувала сина-школяра.

Сергій Безруков з першою дружиною Іриною
Сергій Безруков з першою дружиною Іриною

Їх шлюб проіснував довгих 15 років, а потім в родині Безрукових трапилася трагедія – загинув двадцятип’ятирічний син Ірини, а незабаром всі дізналися, що пара розпалася. Цікаво, що за 15 років спільного життя спільних дітей в Безрукових так і не з’явилося.

Другою дружиною знаменитого актора стала сценаристка Анна Матисон. На ній Безруков одружився через рік після офіційного розлучення з Іриною Безруковою.

Сергій Безруков з другою дружиною Ганною
Сергій Безруков з другою дружиною Ганною

В цьому ж році в молодят народилася дочка Марія. Через два роки натхненний сім’янин радів народженню сина, якого назвали на честь дідуся актора Степаном.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.