У мережі з’явилося зворушливе фото Олега Винника і Таюне з сином: зразкова сім’я

Дружиною Олега Винника багато хто вважає його бек-вокалістку Таюне, проте вони самі цього не підтверджують. Саме тому їх особисте життя так цікавить шанувальників.

Герої нашої сьогоднішньої статті знайомі ще зі студентства. Тоді ж, як подейкують жителі рідного села Олега, пара зіграла пишне весілля, а незабаром у них народився син Юліан. Хлопчик живе і вчиться в Німеччині, як раз там Винник починав свою творчу кар’єру в мюзиклах.

Чи можуть Винник і Таюне біть парою, згідно сумісності їх імен?
Таюне і Винник

На питання журналістів співак відмовчується і каже, що хоче цікавити публіку виключно творчістю.

Таїсія Сватко (справжнє ім’я бек-вокалістки) теж мовчить, а оскільки ніяких офіційних відомостей на тему сім’ї від артистів немає, все це лише домисли. Проте, фанати не перестають вірити і сподіватися, що насправді так все і є.

Олег Винник анонсував свій концерт в новорічну ніч: Таюне буде з ним
Олег Винник і Таюне на новорічному концерті

Втім, в це легко повірити, адже Таїсія завжди супроводжує виконавця хіта “Вовчиця” на гастролях, а ще вона його надійний тил і підтримка на сцені.

З огляду на величезний інтерес аудиторії до чи не найбільш загадкової пари українського шоу-бізнесу, в соціальних мережах регулярно з’являються пов’язані з ними фанатські фото. На цей раз шанувальники втілили всі свої надії в одному новорічному знімку, де Олег і Таюне зображені як сімейна пара, а на руках у Винника сидить їх маленький син — теж блондин.

http://www.instagram.com/p/CJZAl4fhiZB/

Звичайно, коментатори залишилися в захваті від побаченого:

  • “Гарненький”;
  • “Фото просто супер!”;
  • “Гарна сім’я”.

А ось з ким у головного вовка країни насправді був роман, ви можете дізнатися з наступного відео на YouTube-каналі “Одна Минута”:

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.