Екс-холостяк Микита Добринін і Даша Квіткова чекають на дитину: перші вагітні фото пари

Герої дев'ятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова готуються до народження первістка.

Закохані стали першою парою, яка не тільки дійсно залишилася парою після закінчення проекту, але ще і офіційно оформила свої стосунки. Вони зіграли пишне весілля 12 серпня 2020-го, хоча розписалися раніше — 20 травня.

Даша Квіткова та Микита Добринін
Весілля Даші Квіткової та Микити Добриніна

Незважаючи на те що заповітну каблучку Микита вручив Даші в фіналі “Холостяка”, справжню пропозицію руки і серця він зробив їй рік тому під час відпочинку на Балі. Фанати з захопленням стежать за їх сімейним життям, адже подружжя і самі часто публікує спільні фото в соціальних мережах.

Річницю заручин Добринін і Квіткова вирішили відсвяткувати в романтичній подорожі — на днях вони вирушили на Мальдіви, де, до речі, відпочивають багато інших українських зірок.

Звичайно, закохані вже встигли поділитися гарними відпускними кадрами з райських пляжів на тлі блакитної води, але головним знімком став той, яким вони повідомили радісну новину про майбутнє поповнення.

Квиткова и Добрынин на Мальдивах
Квіткова та Добринін на Мальдівах

Щасливі чоловік і дружина позують на березі, Микита стоїть на коліні і цілує вагітний живіт Даші, а сама вона дивиться вдалину, ніжно тримаючи коханого за руку.

“Наша величезна радість і маленьке диво”, — підписав публікацію Добринін.

Скриншот из Инстаграма Никиты Добрынина
Скріншот з Інстаграма Микити Добриніна

Коментарі миттєво вибухнули від хвилі поздоровлень з такою важливою подією:

  • “Пробили аж до мурашок! Невже таке буває? Кохання, чистота і щирість? Щастя плоду вашої любові і вам!”;
  • “Чудова новина! Вітаю!”;
  • “Круто, дуже за вас рада, ви молодці!”;
  • “Радість то яка!”;
  • “Ви будете прекрасними батьками”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.