Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

Напевно публіка не раз задавалася питанням - що молода і приваблива Брежнєва знайшла в значно старшому Костянтина Меладзе? Ми з'ясували в чому їх секрет.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

 

Особисте життя Віри Брежнєвої та яке місце в ній займає Костя

Першим цивільним чоловіком телеведучої був політик і бізнесмен Віталій Войченко.

Сам Войченко не раз відкрито заявляв, що Віра його ніколи не любила, а тільки користувалася його грошима. А коли їх стало мало – кинула.

Тепер ясно, чому другим чоловіком знаменитості став український олігарх, мультимільйонер, що займається будівництвом і нафтовим бізнесом Михайло Кіперман.

До слова, тут Віра була “розлучницею “, оскільки почала роман з Михайлом, коли той ще був одружений. Потім у пари народилася дочка Сара, і вони узаконили свої стосунки.

Віра Брежнєва, Соня Кіперман, Сара Кіперман
Віра Брежнєва, Соня Кіперман, Сара Кіперман

Цілком ймовірно, що однією з причин розставання пари стало те, що Віра багато де демонструвала своє тіло. Ще б пак, вона ж була солісткою найпопулярнішою жіночою групи на сцені – “Віа Гра “.

Екс-віагрянки Віра Брежнєва і продюсер Костянтин Меладзе – одна з найзагадковіших пар в шоу бізнесі

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Кажуть, що іскра між співачкою і композитором спалахнула тоді, коли Віра вперше пробувалася в групу “ВІА Гра “. На той момент Костянтин вже був одружений на Яні Меладзе і мав дітей.

Однак приваблива і неповторна Віра зачарувала його своїми формами і посмішкою так, що шансів у законної дружини не залишилося.

22 жовтня 2015 року в ЗМІ потрапила інформація про те, що нібито співачка Віра Брежнєва та композитор Костянтин Меладзе таємно узаконили свої відносини в Італії в колі найближчих друзів і зірок.

Багатьом новина здалася черговий “качкою”, адже вже стільки років навколо цієї пари ходило чуток. Але все стало на свої місця після того, як прес-служба Віри Брежнєвої підтвердила дану інформацію.

Партнери зараз живуть разом, і відмінно спілкуються з дітьми один одного від попередніх шлюбів.

До слова, не стала проблемою навіть різниця у віці, яка у пари становить цілих 18 років.

Як то кажуть, любові всі віки покірні. Головне – чекати і вірити, тоді все збудеться. Втім, Брежнєва тому приклад.

 

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.