Альбіна Джанабаєва вагітна третьою дитиною від Валерія Меладзе: перші фото екс-віагрянки в положенні

Дружина Валерія Меладзе і екс-солістка жіночої групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва вагітна втретє. Цю радісну новину співачка повідомила в соціальних мережах.

Сьогодні, 15 березня 2021 року, Альбіна Джанабаєва розкрила головний сімейний секрет — вони з Валерієм Меладзе чекають на третю дитину. Героїня нашої сьогоднішньої статті опублікувала нове фото у себе Інстаграмі, на якому позує зі щасливою посмішкою на обличчі в облягаючій чорній сукні в підлогу, а вся увага звернена на її помітно округлий животик. Судячи з усього, термін вже не маленький.

“В очікуванні”, — коротко, але красномовно підписала знімок артистка.

Шанувальники в коментарях прийшли в справжнє захоплення і обсипали знамените подружжя привітаннями. На кого саме чекає пара, поки невідомо.

Також у Меладзе і Джанабаєвої є двоє синів — старший Костянтин, якому нещодавно виповнилося 17, і молодший Лука, йому зараз 6.

Валерій Меладзе з синами від Альбіни Джанабаєвої
Валерій Меладзе з синами від Альбіни Джанабаєвої

Не можна не відзначити, що Костя з’явився на світ, ще коли Валерій був одружений зі своєю першою дружиною Іриною Малухіною, але вже тоді співак таємно зустрічався з Альбіною.

Цей роман вони успішно приховували більше десяти років і лише після офіційного розлучення артиста у 2014-му закохані перестали ховатися. У тому ж році вони одружилися і у них народився Лука.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

До речі, для Валерія Меладзе майбутній малюк стане шостою дитиною, з Іриною він виростив і виховав трьох доньок — Інгу, Софію і Аріну. Жінка вмовила дочок пробачити батька і навіть виступила ініціатором їх спілкування зі зведеними братами, а ось з Альбіною дівчатка не спілкуються. Як Малухіна розповідала в одному зі своїх інтерв’ю, для них це табу.

Валерій Меладзе з колишньою дружиною Іриною і дочками
Валерій Меладзе з колишньою дружиною Іриною і дочками

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.