Ані Лорак повернулася до України, але не заради колишнього: у всіх на виду припала до відомого холостяка

Відома українська співачка Ані Лорак останнім часом все частіше з'являється в Києві, хоча свою кар'єру вона зараз розвиває на російській естраді.

Вже не перший рік артистка живе і працює в Росії, тому фанатам-українцям залишається лише мріяти про те, щоб потрапити на її концерт. Втім, у 2021-му Кароліна (справжнє ім’я зірки) зачастила з поїздками до України.

Ще в січні вона разом з дочкою Софією відвідала столицю. Не можна не відзначити, що саме в Києві живе колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, з яким вона розлучилася на початку 2019-го. Дівчинка живе зі знаменитою матір’ю, проте, батько бере активну участь у вихованні Соні.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова

На цей раз в своєму Інстаграмі співачка поділилася парою кадрів зі студії українського радіо Люкс FM. На першому вона позує біля мікрофона в навушниках, захоплено про щось розповідаючи слухачам. На артистці чорна шкіряна куртка, чорний гольф і чорні шкіряні штани. Волосся вона зібрала у високий хвіст, а легкий макіяж надав образу Ані особливої свіжості.

Ані Лорак на Люкс FM
Ані Лорак на Люкс FМ

На наступному фото Лорак позує в обнімку з новоспеченим холостяком Славою Дьоміним. Радіоведучий буквально недавно засмутив шанувальників новиною про розлучення зі своєю дружиною Ксенією після 13 років шлюбу. На цьому знімку особливо в очі кидається каблучка на безіменному пальці правої руки виконавиці, з якою вона виходить у світ вже не в перший раз.

Ані Лорак і Слава Дьомін
Ані Лорак і Слава Дьомін

Судячи з усього, незабаром на шанувальників чекають новини з творчого, а може і особистого життя зірки. Більше цікавого про закулісся, про чоловіків і про відносини Ані Лорак з колишнім чоловіком дивіться нижче:

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!