Яскравий гардероб на листопад: дизайнер Андре Тан навчив складати ефектний лук на цю осінь

Останній місяць осені самий насичений і хвилюючий - все ще осінь, але по погоді майже зима, і скоро новий рік.

Тобто, пора вже укутують в зимові пуховики, але робити це потрібно поетапно і акуратно. Відомий в Україні дизайнер Андре Тан розповів, як в цьому місяці можна виглядати красиво і стильно, не відстаючи від мінливої моди.

Яскраві дрібниці

Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені - яскраві сумки
Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені – яскраві сумки

Осінь – і без того похмура дощова пора. Підкресліть свою яскравість аксесуарами. Відмовтеся від чорних або сірих сумок. Купуйте червону, помаранчеву або жовту. Ці кольори вигідно виділять вас на тлі, і явно продемонструють почуття смаку.

Взуття

Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені - взуття повинна бути темною, але не чорною
Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені – взуття повинна бути темною, але не чорною

Повертаючись до попереднього пункту, підберіть собі взуття. З року в рік ми купуємо чорні черевики або чоботи, бо вони практичні. Як щодо експериментів? Темно-зелений теж нічого!

Є колір, більш універсальний, ніж чорний

Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені - бежевий костюм
Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені – бежевий костюм

Не будемо довго інтригувати – це бежевий. Він підходить під абсолютно будь-який образ людям з різним статурою. Чорні джинси – це, звичайно, зручно, а що щодо бежевого брючного костюма? Виглядає стильно і свіжо.

Таким чином, Андре Тан радить в цю осінь відмовитися від звичних чорного та темно-синього кольорів. Додайте в свій гардероб більше фарб – червоний, беж, жовтий, зелений. Але помірно – не комбінуйте в одному образі більше трьох кольорів або відтінків.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.