Лисячий хвіст – наймодніша стрижка на літо 2023: Кароль і Полякова показали варіанти зачіски на різну довжину

Модні тренди в зачісках змінюються з кожним сезоном. Стилісти назвали стрижку "Лисячий хвіст" наймоднішою на літо 2023 і деякі знаменитості вже її зробили.

Довге волосся як правило асоціюється з жіночністю та чарівністю. Стрижка – “Лисячий хвіст” одна з таких. Вже саме її назва натякає на якийсь грайливий лад. Вона є гарним рішенням для тих, хто хоче не просто довге, але й доглянуте волосся.

Кому підійде стрижка “Лисячий хвіст”

Вважається, що це досить молода зачіска, яка прийшла у світ моди у 90-х роках. Вже тоді жіночу стрижку “Лисячий хвіст” полюбили за універсальність. Не зважаючи на відносну новизну, вона вже встигла міцно зайняти своє місце серед класичних зачісок.

Лисячий хвіст – намодніша стрижка літа 2023
Лисячий хвіст – намодніша стрижка літа 2023

З самої назви стає зрозуміло, що головною особливістю можна вважати її форму – волосся ззаду вистригають у вигляді невеликого мису, що віддалено нагадує хвіст хитрої лисиці.

Через те, що необов’язково зрізати довжину, волосся можна укласти у будь-яку зачіску, навіть зробити класичну укладку. Але найприємніше у стрижці те, що вона підходить практично будь-якому типу волосся. Різниця лише у техніці виконання.

Добре стрижка “Лисячий хвіст” виглядає виключно на здоровому волоссі, тому що посічені кінчики створять пошарпаний і неохайний вигляд. А також не рекомендується ця стрижка для дуже тонкого волосся, оскільки без належного укладання вона виглядатиме бідно і непоказно. В усьому іншому це цілком універсальна зачіска, яка підходить багатьом жінкам.

Оля Полякова і Тіна Кароль зробили стрижку “Лисячий хвіст”

Оля Полякова має довге волосся, завдяки чому може робити будь-які зачіски на свою стрижку “Лисячий хвіст”. Вона однаково ефектно виглядає на кучерях і елегантних голлівудських хвилях.

Тіна Кароль і Оля Полякова зробили найтрендовішу стрижку літа 2023 Лисячий хвіст
Тіна Кароль і Оля Полякова зробили найтрендовішу стрижку літа 2023 Лисячий хвіст

Тіна Кароль прихильниця середньої довжини волосся. Її світло-русявий колір з рудим відливом додатково виділяє стрижку, а в поєднанні з пишним об’ємом робить її по-особливому грайливою.

Тіна Кароль і Оля Полякова зробили найтрендовішу стрижку літа 2023 Лисячий хвіст
Тіна Кароль і Оля Полякова зробили найтрендовішу стрижку літа 2023 Лисячий хвіст

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.