Апетитні та соковиті рублені котлети: швидко нарізали куряче філе, все змішали і можна смажити

Рублені котлети – ідеальна страва, коли потрібно приготувати щось з м'яса, а часу багато немає. Знадобиться мінімум інгредієнтів, але вийдуть смачні та соковиті котлети.

Продукти прості, а процес приготування ще простіший. Для рублених котлет знадобляться такі інгредієнти:

  • Куряче філе – 400 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля – 100 г
  • Манна крупа – 1,5 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль перець
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

1. Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками, кладемо в миску.

2. Нарізаємо дрібно цибулю, додаємо її до м’яса. Усе солимо, перчимо до смаку. Можна додати інші приправи. Наприклад, солодку паприку, яка ідеально поєднується з курячим м’ясом.

3. Додаємо ще майонез і перемішуємо. Потім розбиваємо одне яйце, всипаємо манну крупу. Знову перемішуємо. Залишаємо масу на 10 хвилин, щоб манка набухла.

4. У сковороду наливаємо трохи рослинної олії, ставимо на плиту. Потім за допомогою столової ложки викладаємо трохи м’ясної маси. Таким чином, смажимо котлети на середньому вогні приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку.

Максимум 30 хвилин і котлети можна пробувати. До речі, рублені котлети можна приготувати і для сімейної вечері, і подати на святковий стіл. Незважаючи на простоту приготування, вони дуже смачні.

Аппетитные и сочные рубленые куриные котлеты
Апетитні і соковиті рублені курячі котлети

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.