Яблучні рулетики з лаваша за 15 хвилин: готую дітям замість пиріжків і не мучуся з тістом

Виходить щось середнє між млинцями і пиріжками. У будь-якому випадки яблучні рулетики з лаваша готуються швидше. Дуже смачно з чаєм або кавою.

З лаваша можна приготувати і закуску з різними начинками на святковий стіл, і смакоту з яблуками до чаю. Ділимося другим рецептом.

Інгредієнти:

  • лаваш – 180 г
  • яблука – 3-4 шт.
  • цукор – за смаком
  • лимонний сік – 1-2 ст. л.
  • вершкове масло – 20 г
  • рослинна олія для смаження

Приготування:

1. Яблука очищаємо від шкірки. Натираємо на крупній тертці або дрібно нарізаємо. Викладаємо на сковороду, поливаємо лимонним соком. Перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо 2 хвилини.

2. До яблук додаємо цукор за смаком і шматочок вершкового масла. Смажимо ще 2 хвилини.

3. Один лист лаваша розгортаємо. Розподіляємо яблучну начинку лопаткою. Скручуємо в плоский рулет, розрізаємо ножем або ножицями.

4. У сковороду наливаємо рослинну олію. Обсмажуємо рулетики з лаваша до золотистої скоринки з двох сторін. Готуються вони дуже швидко, тому краще не відходити від плити.

Страва підходить на сніданок і для перекусу. Якщо з яблуками не хочете, то такі рулетики можна приготувати з сирною начинкою.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.