Як зробити тонкі млинці на молоці: додайте в тісто всього один інгредієнт і млинці не будуть рватися

Кожна господиня готує млинці по-різному. Є один секрет, який допоможе приготувати ідеально тонкі млинці, які не будуть рватися і завжди виходитимуть.

Як приготувати млинці на молоці розповість цей рецепт. Такі млинці гарні самі по собі з варенням, згущеним молоком або медом і з начинкою, солодкою та солоною. Секрет вдалого млинцевого тіста тільки в одному інгредієнті, який допоможе уникнути таких неприємностей, як приставання млинців до сковороди, вони не будуть рватися і вийдуть ажурними.

Інгредієнти

  • 1 склянка пшеничного борошна
  • курячі яйця – 2 шт
  • сіль – 1 дрібка
  • 1 склянка молока
  • 1 склянка окропу
  • рослинна олія – 2 ложки

Цієї кількості інгредієнтів вистачить на 12-15 млинців залежно від діаметра вашої сковороди.

Процес приготування

Вінчиком чи міксером збийте яйця із сіллю до утворення піни. Не перериваючись, влийте туди склянку окропу і слідом, продовжуючи збивати, склянку холодного молока. Всипте склянку борошна, додайте рослинне масло і з’єднайте всі інгредієнти до однорідності. За рахунок постійного помішування тісто для млинців вийде без грудочок.

Як зробити тонкі млинці на молоці

Добре розігрійте млинцеву сковороду, змастіть вершковим маслом і випікайте млинці до золотистості з обох боків. Лійте тонкий шар тіста, щоб млинці виходили тоненькими. Окріп в рецепті працює на те, щоб млинці виходили ажурними з маленькими дірочками.

Простий рецепт тонких млинців на молоці

До таких млинців підійде як солона, так і солодка начинка. Можна зробити класичний варіант сиру з родзинками або сиру з бананами. Несолодку начинку зазвичай роблять із смаженого м’ясного фаршу або попередньо відвареного м’яса, перекрученого у фарш, розбавляючи сухість сметаною, вершками. Також тонкі млинці можна подавати до чаю з варенням, медом або згущеним молоком.

Як зробити тонкі млинці на молоці

Спробуйте кілька варіантів та виберіть той, який сподобається вам найбільше.