Що приготувати на Новий рік 2023 за 1000 гривень: святкове меню з 4 страв

Кожна господиня хоче здивувати гостей цікавими та смачними стравами. Підбірка простих рецептів, які вам дешево обійдуться та точно потішать рідних та друзів на святкуванні Нового року

Цьогоріч святкування Нового року відрізнятиметься від звичного, адже війна внесла свої корективи. Проте, навіть у складні та темні часи кожному хочеться зробити щось приємне для своїх близьких та друзів. Ми зібрали найкращі рецепти простих та бюджетних страв, які точно складуть ваше новорічне меню.

Закуска – млинці “Макраме”

Цікава закуска для святкування Нового року 2023
Цікава закуска для святкування Нового року 2023

Приготовані таким способом млинці точно приємно здивують ваших гостей та рідних. Хоча рецепт далеко не новий, така закуска прикрасить новорічний стіл та вдало “розбавить” загальну картину страв, які вже давно приїлись. Крім того, доволі важливий аргумент “за” приготування млинців “Макраме” – це те, що вони бюджетні.

Варто зазначити, що цю закуску можна готувати не лише для святкового столу, адже вони не лише красиво виглядають, а й добре смакують. Б’ємось об заклад, що після першої проби всі проситимуть у вас добавки.

Салат з морквою по-корейськи та курячим філе

Дієтичний, смачний та бюджетний салат
Дієтичний, смачний та бюджетний салат

Існує декілька варіацій приготування цього салату, втім кожна з них – неймовірна смачна та бюджетна. Смачна та ситна страва стовідсотково сподобається кожному, хто її спробує. Більш того, якщо ви не хочете “переїдати” за новорічним столом, пропонуємо замислитись над тим, аби замінити майонез та копчену курку в салаті на сметану та варене м’ясо.

Таким чином салат все ще залишатиметься ситним та смачним, проте виявиться менш калорійним.

Гаряча страва – фаршироване куряче філе

М'ясна страва на новорічний стіл
М’ясна страва на новорічний стіл

Святковий стіл не складається лише з закусок та салатів, тому як гарячу страву пропонуємо подати фаршироване куряче філе. Окрім смаку та низької вартості, ця страва також вдало виглядатиме на столі. Головне – порізати філе перед подачею та викласти на красиву тарілку, прикрашену листям салату.

Десерт – сметанний торт

Красивий, смачний та бюджетний торт
Красивий, смачний та бюджетний торт

Ми впевнені, що майже кожному хочеться на святкуванні Нового року після ситної вечері скуштувати шматочок смачного десерту. Проте, не кожна господиня або господар мають час, сили та можливість випікати бісквіт. Саме тому пропонуємо звернути увагу на рецепт цього простого, але неймовірно апетитного сметанника, який дуже легко готується.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.