Чому рвуться млинці та як цьому запобігти: кулінари назвали 3 поширені помилки, які псують смачне частування

Гадаємо, всім подобається смачне частування до чаю з дитинства. Щоб не нервувати через "рвані" млинці, ознайомтесь з секретами приготування ідеального частування від досвідчених кухарів та кондитерів

Млинці – універсальна страва, яку можна частувати по-різному. Комусь більше подобається їсти закуску як солодке доповнення до чаювання, втім інші воліють вигадувати солоні страви з використанням млинців. Хай там що, у будь-якому випадку найголовніше – це правильно приготувати основу для смачного делікатесу. Досвідчені кулінари поділились ідеальною формулою приготування млинцевого тіста.

Найпоширеніші помилки під час приготування млинців

Важко знайти людину, яка б не любила з’їсти декілька млинців разом із чаєм або горнятком кави. Втім, відшукати того, хто постійно стикається з проблемами під час приготування частування, більш ніж легко. Якщо ви належите до цієї категорії людей, то досвідчені кухарі розповіли про поширені помилки, яких варто уникати під час готування.

Як швидко приготувати ідеальні млинці вдома
Як швидко приготувати ідеальні млинці вдома

Перш за все, варто пам’ятати про баланс інгредієнтів. Багато людей надають перевагу солодким млинцям, проте навіть у цьому разі не варто “переборщувати” з додаванням у тісто цукру. Будьте уважні та завжди дотримуйтесь обраного рецепта.

Якщо ви звикли замішувати тісто для майбутніх млинців “на око” та постійно стикаєтесь із тим, що вони рвуться під час перевертання, все-таки варто відшукати власний ідеальний рецепт. Зауважте, якщо ви вводите у тісто для млинців більш як дві ложки цукру, є ризик, що вони підгорять.

Багато господинь та господарів не знають, що приготування млинців на кефірі або молоці також може призвести до того, що страва у процесі готування підгоряє або рветься. Саме тому досвідчені кулінари радять розмішувати “чисті” молочні продукти невеликою кількістю води.

Краще підсолодити млинці під час того, як куштуєте їх
Краще підсолодити млинці під час того, як куштуєте їх

Останній секрет приготування ідеальних млинців полягає у правильному додаванні та використанні в процесі олії. Б’ємось об заклад, що всі знають про важливість додавання олії безпосередньо до млинцевого тіста, адже лише так воно набуває потрібної “еластичності” та стає по-правильному тягучим.

Втім, головна хитрість – зовсім трішки мастити сковорідку маслом, адже в іншому разі страва буде сильно прилипати до пательні під час смаження, а потім і зовсім виявиться занадто жирною та навряд смакуватиме так, як треба.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.