Неможливо смачний торт без випічки з 3 інгредієнтів: бомбезний рецепт – приготуєте за 15 хвилин, а з’їсте за 5

Якщо вам раптом захотілось смачного домашнього торту, пропонуємо звернути увагу на цей неймовірно простий і швидкий рецепт десерту, який можна приготувати за 15 хвилин

У сучасному світі вгамувати голод до смачненького десерту – зовсім не проблема. У кожному супермаркеті, маленькому магазинчику біля хати, кафе чи кав’ярні завжди продаються апетитні торти та незвичайні десерти. Проте, іноді виникає бажання не просто посмакувати чимось солоденьким. Час від часу кожному з нас хочеться з’їсти чогось домашнього.

Якщо куплені в магазинах торти та тістечка вас вже не влаштовують, а потяг до домашнього десерту ви не можете нічим вгамувати, пропонуємо звернути увагу на цей надзвичайно простий і легкий рецепт сметанного торта. За цим рецептом ви зможете швидко та без зайвого клопоту “змайструвати” десерт, оскільки вам навіть не доведеться використовувати духовку. Мерщій готувати!

Інгредієнти:

  • 400 грамів пісочного печива;
  • 600 грамів сметани жирністю 20%;
  • 300 грамів вареного згущеного молока.

За бажанням ви також можете додатково придбати й натерти чорний шоколад, яким прикрасите торт зверху. Крім того, зверху готовий домашній торт можна посипати горіхами чи сушеними фруктами – все залежить тільки від вашої фантазії та можливостей. Втім, навіть без цього десерт смакуватиме неймовірно.

Спосіб приготування:

Все, що потрібно для приготування цього надзвичайно простого торта – це мінімум часу, крем та печиво. Перш за все потрібно зробити крем. Для цього знадобиться лише міксер або блендер. У спеціальний посуд для кухонного девайса перемістіть сметану та згущене молоко. Цю масу потрібно збити до однорідного стану. Готовий крем повинен бути ніжного коричневого, шоколадного кольору.

Приготуйте крем для майбутнього торту
Приготуйте крем для майбутнього торту

Далі потрібно приготувати форму, в якій ви збираєтесь “майструвати” свій десерт. Для цього підійде абсолютно будь-яка висока тарілка або деко. Головне, щоб майбутній тортик вмістився в обраному посуді.

Спершу змастіть форму приготованим кремом, а потім – почніть викладати печиво. Зверху змастіть його тим самим сметанним кремом і знову покладіть печива. Продовжуйте почергово викладати шарами інгредієнти, поки не закінчиться печиво. Останнім шаром повинен бути крем.

Викладайте шарами торт
Викладайте шарами торт

Залиште десерт настоюватись декілька годин, а потім – смакуйте.

Готовий десерт
Готовий десерт

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.