(Відео) Оригінальні гарячі бутерброди на сніданок: простий рецепт на 10 хвилин від Ольги Сумської

Ситні гарячі бутерброди - це безпрограшний варіант сніданку, коли немає багато часу щось вигадувати і готувати. Ольга Сумська показала цікавий рецепт бутербродів, який слід спробувати.

Відома українська актриса Ольга Сумська працює не тільки в кіно і театрі, ще вона часто з’являється на телебаченні. Зірка стала ведучою програми “Смак дня”, в якій готує прості страви, які не вимагають великого бюджету і часу. Один випуск Ольга присвячує одній страві, яку під силу приготувати навіть новачку.

Оригінальні гарячі бутерброди на сніданок за рецептом Ольги Сумської

Шанувальники знають, що Сумська – дуже гарна господиня. Вона любить готувати і ділитися з глядачами, а також підписниками в Інстаграмі цікавими рецептами, кулінарними секретами. На цей раз актриса показала, яким сніданком годує свою родину. Зірка зробила оригінальні гарячі бутерброди з омлетом, сиром і ковбасою. Дуже ситний заряд енергії перед робочим днем.

Інгредієнти:

  • тостовий хліб – 2 шматочки;
  • курячі яйці – 2 штуки;
  • молоко – одна столова ложка;
  • сир – 20-30 грамів;
  • плавлений скибковий сир – 2 скибочки;
  • ковбаса або шинка – 1-2 шматка;
  • вершкове масло – одна чайна ложка;
  • сіль за смаком.
Оригінальні гарячі бутерброди на сніданок за рецептом Ольги Сумської

Покрокове приготування

  1. Спочатку збийте у мисці два яйця, додайте туди ж молоко і сіль, перемішайте  виделкою або вінчиком як для омлету до однорідного кольору.
  2. Візьміть крупну тертку і натріть на ній звичайний сир.
  3. Поставте сковорідку на вогонь, розтопіть у ній вершкове масло, краще брати саме вершкове для більш ніжного смаку. Вилийте на розігріту сковороду половину омлету.
  4. В цей час обмочіть хліб в іншій половині яєчної суміші та викладіть зверху на омлет.
  5. Коли омлет добре схопиться, обережно перегорніть його кулінарною лопаткою разом з хлібом. Краї омлету підігніть до центру.
  6. На хліб викладіть плавлений сир, ковбасу, зверху посипте все тертим сиром і накрийте ще одним шматочком плавленого скибкового сиру.
  7. Накрийте бутерброд другим шматочком хлібу.
  8. Подавайте цей оригінальний і ситний бутерброд гарячим разом з чашкою кави або чаю.