Всього 3 простих продукти в складі. Намазка на хліб: така смачна, що на столі не залишиться ні граму

Намазка на бутерброди урізноманітнить щоденне і святкове меню. Рецепт дуже простий, швидкий і з мінімуму продуктів, які знадобляться для приготування.

Пропонуємо вам спробувати закуску на основі ікри мойви та плавленого вершкового сиру. Ніжний смак, просте приготування і користь для здоров’я, адже ікра мойви дуже корисна. В ній міститься багато йоду, омега-3 жирних кислот. У чистому вигляді не використовується через специфічний смак, але продається вже оброблена в будь-якому магазині в законсервованому вигляді.

Необхідні інгредієнти:

  • плавлений сирок – 1 шт;
  • курячі яйця – 3 шт;
  • ікра мойви – 100 гр;
  • зелень кропу, зелена цибуля – по 1 пучку;
  • батон.

Спосіб приготування:

Промиваємо яйця від забруднень на шкаралупі та відварюємо в круту. Батон нарізаємо на тонкі скибочки, підсмажуємо їх на сухій сковорідці з обох боків.

Ситна намазка на хліб за 5 хвилин
Ситна намазка на хліб за 5 хвилин

За допомогою дрібної тертки натираємо брусочок плавленого сиру. Відварені яйця очищуємо від шкаралупи і також натираємо на тертці.

Промиті кріп та зелену цибулю шинкуємо ножем, в окремій тарілці змішуємо ікру мойви, зелень, яйця та сирок, все ретельно перемішуємо. Таку намазку можна подавати до столу відразу, по її приготуванню. Постоявши в холодильнику, вона стає щільнішою, але все одно добре намазується на хліб.

Ситна намазка на хліб за 5 хвилин
Ситна намазка на хліб за 5 хвилин

Намазка на хліб з ікрою мойви стане чудовим перекусом протягом дня, а також прикрасить собою будь-який святковий стіл. Її приголомшливий смак мало кого залишить байдужим. Склад намазки можна доповнювати іншими інгредієнтами по смаку.

Ситна намазка на хліб за 5 хвилин
Ситна намазка на хліб за 5 хвилин

Сіль в рецепті не потрібна, тому що ікра мойви сама по собі солона, але так як ступінь солоності, солодкості, гіркоти, гостроти, кислоти, пекучості у кожного індивідуальна, завжди додавайте спеції, прянощі та приправи, орієнтуючись на свій смак.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.