Підсіла на минтай за цим рецептом: всього 15 хвилин і соковита риба на вечерю готова. Дякую за ідею сусідці

Приготовлений за цим рецептом минтай виходить неймовірно ніжним та соковитим. Дуже доречним гарніром для риби буде рис або картопляне пюре.дить неймовірним на смак! 15 хвилин і вечеря готова

Тушена рибка – те, що треба для фігури та здоров’я. Якщо ви дотримуєтесь дієти, поста або просто дбаєте про своє здоров’я, обов’язково приготуйте такий минтай. Це дуже смачно і також підходить для дитячого меню, тільки в цьому випадку треба зменшити кількість спецій або взагалі прибрати їх з рецепту.

Необхідні інгредієнти:

  • минтай – 700 гр;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт;
  • сіль – 0,5 ч.л;
  • рослинна олія – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

Підготуйте продукти. Минтай зазвичай продається заморожений, розморожуємо його, промиваємо і даємо просохнути, можна для цього використовувати паперові рушники. Нарізаємо рибу на невеликі шматочки, укладаємо в тарілку. Якщо попалась неочищена риба, прибираємо нутрощі та плавники. Цибулю нарізаємо напівкільцями.

Рецепт філе минтая з тушкованою цибулею за 15 хвилин на вечерю
Рецепт філе минтая з тушкованою цибулею за 15 хвилин на вечерю

Сковорідку змащуємо олією, викладаємо минтай, солимо і потім присипаємо цибулею. Обов’язково накриваємо сковороду кришкою і залишаємо томитись на повільному вогні 15 хвилин. За бажанням можна додати спеції для риби або чорний мелений перець.

Виходить ніжна і дуже соковита риба у власному соку з м’якою цибулею. Добре смакуватиме з таким гарніром, як картопляне пюре.

Цей же рецепт можна удосконалити за допомогою молока і борошна. Треба обваляти шматочки минтая в борошні, на сковорідку з олією викладаємо рибу в один шар, обсмажуємо на сильному вогні до золотавої скоринки. Якщо з’являється специфічний рибний запах, покладіть на сковороду очищену сиру картоплю, нарізану кружальцями, а потім заберіть.

Рецепт філе минтая з тушкованою цибулею за 15 хвилин на вечерю
Рецепт філе минтая з тушкованою цибулею за 15 хвилин на вечерю

Посипаємо обсмажену рибу цибулею, вогонь трохи зменшуємо, щоб цибуля не підгоріла. За цей час цибулю можна акуратно перемішувати виделкою, щоб вона протушкувалась рівномірно.

Окремо робимо соус бешамель з молока і борошна, заливаємо рибу ним так, щоб він повністю її покрив, доводимо до кипіння на середньому вогні і тушкуємо до готовності 7-10 хвилин. Цього часу буде цілком достатньо. Мінтай у молоці готовий. Коли його подаватимете, то підливу можна налити окремо – вона виходить дуже смачною.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.