З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію і частину заморожую: не набридають

Фаршировані млинці - дуже простий і смачний варіант сніданку. Можна готувати одразу велику порцію і частину заморозити про запас для швидкого перекусу в будь-який момент.

Популярні начинки для фаршированих млинців – з м’ясним фаршем або печінкою. Пропонуємо до вашої уваги новий рецепт начинки з курячими сердечками. Вони виходять ситними та дуже смачними, тому обов’язково сподобаються і дорослим, і дітям.

Необхідні інгредієнти:

  • молоко – 500 мл;
  • борошно – 200 г;
  • рослинна олія – 2 ст.л;
  • курячі яйця – 3 шт;
  • цукор – 1 ст.л;
  • сіль – 1 ч.л.

Начинка:

  • курячі сердечки – 600 г;
  • молода капуста – пів качана;
  • морква – 1 шт;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • сіль та чорний перець за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для приготування млинців з фаршем всі продукти мають бути кімнатної температури. Для тіста з’єднуємо в глибокій чаші яйця з цукром. Потім вливаємо трохи олії та молоко. Все добре змішуємо вінчиком. Додаємо просіяне борошно. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, щоб тісто стало однорідним, без грудочок. Для цього можна скористатися міксером. Млинцеве тісто має вийти рідке. Консистенцію дивіться самі. Можливо, доведеться додати трохи більше або менше борошна.

Рецепт ідеальних млинців
Рецепт фаршированих млинців з начинкою із курячих сердець

Випікаємо млинці на розігрітій сковороді, перед першим млинцем трохи змащуємо її олією. Тісто наливаємо на гарячу сковорідку і розподіляємо по всій поверхні тонким шаром. Готові млинці складаємо на велику тарілку та накриваємо кришкою, щоб вони не підсихали.

Готові млинці
Рецепт фаршированих млинців з начинкою із курячих сердець

Для приготування начинки промиваємо сердечка, викладаємо в каструлю і заливаємо крутим кип’ятком, даємо закипіти. Після закипання знімаємо піну, солимо, перчимо. Зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо сердечка 1-1,5 годин, а потім виймаємо їх з бульйону і даємо охолонути.

Під час варіння сердець займаємось капустою. Подрібнюємо її, в каструлі з товстим дном і мінімумом води прогріваємо до розм’якшення. Після випарування води додаємо вершкове масло, сіль за смаком і столову ложку цукру. Обсмажуємо до золотистого кольору. Окремо на сковорідці обсмажуємо подрібнені цибулю і моркву, потім додаємо до капусти. Остиглі сердечки прокручуємо через м’ясорубку, з’єднуємо з овочами і начинка готова.

Рецепт фаршированих млинців з начинкою із курячих сердець
Рецепт фаршированих млинців з начинкою із курячих сердець

На один бік готового млинця викладаємо 1-2 столові ложки начинки, підгортаємо млинець по краях і загортаємо рулетиком. Таким чином наповнюємо усі млинці.

Рецепт фаршированих млинців з начинкою із курячих сердець
Рецепт фаршированих млинців з начинкою із курячих сердець

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.