Сніданок за одну хвилину. Все склала у сковороду і на плиту: рецепт з лаваша, яєць і сиру. Виходить смакота

Усім давно відомо, що найголовніший прийом їжі – сніданок. Страва, якою ви починаєте ранок, має бути не лише корисною, але й смачною. Отже, простий рецепт ідеального сніданку

Яким для вас буде ранок, таким виявиться і весь наступний день – це вже давно доведена аксіома. Для того, щоб почати день найкращим чином, слід приготувати смачний сніданок. А якщо перший прийом їжі виявиться ще й корисним, тоді настрій на весь день гарантовано. Досвідчені кулінари поділились простим рецептом ідеального сніданку.

Страва з лаваша, сиру та яєць не набридає. Такий простий ранковий перекус чудово насичує організм силами та збагачує його необхідними зранку білками. Корисні вуглеводи, які є в цій страві, дадуть вам енергії на весь день. Отже, закупіться необхідними продуктами, аби з самого ранку потішити себе смачним сніданком.

Інгредієнти:

  • 1 лист тонкого лаваша;
  • Твердий сир – 150 грамів;
  • Яйця курячі – 2 штуки;
  • Сіль, перець та інші спеції на власний смак;
  • Рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

Головна особливість цієї страви полягає не лише в її ситності та смаку, але й у швидкості приготування. Для того, щоб зробити лаваш із сиром та яйцями, не потрібно довго мудрувати на кухні. Перш за все просто візьміть тонкий лаваш і наріжте його скибочками шириною 3-4 сантиметри. Також лаваш можна нарізати квадратикам. Сир також наріжте скибочками, які повинні бути не більшими за лаваш.

Почніть готувати лаваш із сиром та курячими яйцями

Далі вбийте яйця в окрему миску, до них додайте сіль та перець, за бажання можете додати туди й інші улюблені спеції. Добре перемішайте отриману суміш, до однорідності.

Тепер добре збийте яйця в окремій тарілці

Візьміть шматочок сиру та обгорніть його лавашем щонайменше два рази. Розігрійте пательню з рослинною олією, кожен шматочок сиру у лаваші занурте в яєчну суміш перед тим, як викласти його на сковороду. Смажте з обох боків, поки яйця не приготуються. Подавайте зранку до чаю або кави, з різними соусами або ж просто так.