facebook

Млинці “Всього по 3” виходять з першого разу: подаю їх з начинкою, про яку мало хто знає. Рецепт за 10 хвилин

Млинці – універсальна страва, яку можна куштувати і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Пропонуємо простий рецепт смачної випічки, яка завжди виходить з першого разу

У кожної господині є власний рецепт смачних млинців. На результат приготування цієї страви впливає багато факторів – тип плити, пательня, пропорції та багато інших речей. Втім, є певні секрети, які допоможуть зробити так, аби млинці завжди виходили ідеальними. Цей рецепт має назву “Три склянки”, а його пропорції вивірені часом та багатьма спробами приготування.

Подавати такі млинці можна з різноманітними начинками – з м’ясним фаршем, овочевим пюре, джемом, варенням чи домашнім сиром. Загалом, існує багато варіантів начинок, які чудово смакуватимуть разом із тоненькими млинцями. Пропонуємо швидше придбати всі необхідні інгредієнти та почати приготування смаколика.

Інгредієнти:

1 склянка окропу;

1 склянка молока;

1 склянка борошна;

2 курячих яйця;

2 столові ложки цукру;

2 столові ложки олії;

Дрібка солі.

Спосіб приготування:

Готуються такі млинці дуже й дуже просто. Перш за все потрібно зробити тісто на млинці. Для цього вбийте у глибоку миску яйця та додайте до них цукор і сіль. Збийте отриману масу до густої пінки зверху, а потім туди влийте окріп. Продовжуйте збивати вінчиком або блендером, поки не помітите, що маса збільшилась.

Почніть готувати тісто на млинці
Почніть готувати тісто на млинці

Далі потрібно влити в отриману масу склянку молока та продовжити інтенсивно збивати. Наступним кроком починайте порціями вводити просіяне борошно. Добре перемішайте ложкою або виделкою отриману масу та в самому кінці додайте рослинну олію. Вимішайте тісто та залиште його на 15 хвилин, настоятись і відпочити.

Почніть смажити млинці на спеціальній пательні
Почніть смажити млинці на спеціальній пательні

Чи не головний секрет сучасної господині – спеціальна пательня для смаження млинців. Такий посуд допомагає не витрачати зайві нерви та готувати страву набагато швидше. Втім, можна користуватись і звичайною сковорідкою – на власний розсуд. Отже, розігрійте пательню та почніть смажити млинці. Обсмажте їх з обох боків до рум’яного кольору. Подавайте з бажаною начинкою.

Популярне

Схожі статті

5 зіркових дружин, які пробачили зраду чоловіка, щоб зберегти сім’ю: Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші

Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші відомі жінки пробачили своїм чоловікам невірність, щоб зберегти сім'ю. Для кого це рішення стало правильним, а для когось – помилкою.

Тепер зрозуміло, чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж: співачка чесно розповіла про своє особисте життя

11 років поспіль Тіна Кароль позиціонує себе холостячкою і тримає в повному секреті своє особисте життя. Чи дійсно співачка весь цей час самотня, чи це лише частина сценічного образу?

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.