Справжнє українське суші загортають не у водорості, а в огірок: виходить гарно, до того ж дуже смачно

Огіркові рулетики з начинкою з червоної риби й вершкового сиру вразять гостей подібністю до суші. Виглядає закуска на столі дуже оригінально. Якщо огірки не гіркі, то шкуринку чистити не потрібно. Так вони виглядатимуть ще привабливіше.

Огіркові рулетики з начинкою з червоної риби й вершкового сиру вразять гостей подібністю до суші. Виглядає закуска на столі дуже оригінально. Якщо огірки не гіркі, то шкуринку чистити не потрібно. Так вони виглядатимуть ще привабливіше.

Вам знадобиться:

  • 1 великий довгий огірок;
  • 50 г солоної червоної риби;
  • 80 г м’якого вершкового сиру;
  • 100 г помідорів черрі;
  • кріп.
Огірок нарізають тонкими слайсами

Щоб рулетки вийшли нормальної форми, бажано брати довгий огірок. Але й з невеличких овочів вийдуть закуски на один зуб. Червона риба має будь-яка – форель, сьомга, кета, горбуша. Підійде навіть та, яку засолили самотужки.

Кріп промийте під краном і гарненько висушіть паперовим рушником. Надміру товсті гілочки відкиньте. Решту нашинкуйте дрібненько. Рибу наріжте маленькими кубиками. Змішайте рибу з кропом і вершковим сиром (фета, бринза, маскарпоне тощо).

Червону рибу для начинки треба порізати якомога дрібніше

Огірок помийте, висушіть і приступайте до нарізання тонких слайсів. Робити це краще ножем для чищення овочів. Тоді шматочки вийдуть гарними. Перший зріз зі шкуринкою не застосовуйте. Має вийти приблизно 20 огіркових смужок.

Розкладіть смужку на дошці у всю довжину, з одного боку викладіть 1 чайну ложку начинки. Згорніть огірок рулетиком, щоб рибний фарш опинився всередині. Зверху довершіть конструкцію зубочисткою з наколотою на неї половинкою помідора черрі.

Коли зробите так із кожним шматочком огірка, викладіть рулетики на блюдо і можете подавати до столу. Гарантовано – гості в першу чергу звернуть увагу на цю оригінальну страву й захочуть її скуштувати.

Популярне

Схожі статті

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.

Прийшла з роботи й була приємно здивована: чоловік приготував вечерю з гречки в духовці. Все змішав і готово

Ця страва готується настільки просто, що з нею впорається будь-який чоловік. При цьому нагодувати гречкою з м'ясом удасться всю родину, а посуд, як не дивно, залишиться чистим.