Вводимо в оману домашніх: за 20 хвилин готуємо котлети з кабачків, а всім кажемо, що вони м’ясні

Невдовзі кабачки виростуть на кожному городі й сплачувати шалені гроші за овоч не доведеться. Тут і виникне питання – як урізноманітнити кабачкове меню. Якщо скористаєтеся цим рецептом, то домашні навіть не здогадаються, що подали їм котлети без жодного грама м'яса.

Невдовзі кабачки виростуть на кожному городі й сплачувати шалені гроші за овоч не доведеться. Тут і виникне питання – як урізноманітнити кабачкове меню. Якщо скористаєтеся цим рецептом, то домашні навіть не здогадаються, що подали їм котлети без жодного грама м’яса.

Котлети з кабачків

Чарівне слово “котлети” у людей асоціюються з м’ясним фаршем. А можна зготувати їх і з кабачків так, що ніхто не втямить, що вони повністю овочеві. Часу на готування страви знадобиться небагато, тож, повернувшись з роботи, якраз подасте вечерю вчасно.

Вам знадобиться:

  • 2 кабачки з нерозвиненим насінням;
  • 1 яйце;
  • 2 ст.лож. борошна;
  • сіль, олія, мелений чорний перець.
Знадобиться два молодих кабачки

Кабачки вимийте та насухо витріть паперовим рушником. Натріть овочі на дрібній тертушці. Відтисніть масу і відділіть рідину. Вбийте яйце, насипте борошно (можете замінити панірувальними сухарями), поперчіть і посоліть. Ретельно перемішайте.

Пательню розігрійте, налийте олію, зачерпуйте ложкою кабачкову масу і виливайте на сковорідку. Підсмажуйте з обох боків, щоб з’явилася золотиста скоринка. Викладайте на паперовий рушник, який витягне зайвий жир. Страва вийде дуже ніжною, соковитою. Готуйте з запасом, бо неодмінно хтось попросить добавки.

Кабачки треба натерти на тертушці

Подавайте зі сметанним соусом або з будь-яким іншим, який полюбляють у вашій родині. За бажанням, можна додати у кабачковий фарш мелений часник. Тільки нікому не кажіть, з чого приготували ці котлетки. Нехай домашні самі спробують здогадатися. Навряд чи це їм удасться.

Популярне

Схожі статті

Осадча, Кароль, Падалко похизувались у вишиванках: хтось у нових найдорожчих, а комусь й торішня серцю мила

Щороку вишиванка стає дедалі популярнішим елементом гардероба українців, особливо під час святкувань Дня вишиванки. Цього року українські зірки, як завжди, вразили своїм вбранням.

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.

Неймовірно смачно та ситно: ходовий рецепт овочевого рагу на обід. Готую тричі на тиждень і все одно мало

Овочеве рагу з томатною пастою – просто ідеальний варіант щоденного обіду або вечері для всієї сім'ї. Про покроковий рецепт цієї смакоти – читайте у матеріалі.