Два оригінальних рецепти супів, які встигнете приготувати під час обідньої перерви: з кабачками і рибкою

Обідньої пори зазвичай часу обмаль. А першу страву слід покуштувати обов'язково. Можна приготувати на вибір суп-пюре з грибами чи сирний з червоною рибою. Можливо, це не буде дешево, натомість смачно і дуже швидко у приготуванні.

Обідньої пори зазвичай часу обмаль. А першу страву слід покуштувати обов’язково. Можна приготувати на вибір суп-пюре з грибами чи сирний з червоною рибою. Можливо, це не буде дешево, натомість смачно і дуже швидко у приготуванні.

Грибний суп-пюре

Низькокалорійна страва згодиться для людини, що рахує кожну калорію.

Вам знадобиться:

  • 300 г шампіньйонів;
  • 1 кабачок середнього розміру.
Грибний суп-пюре з кабачками

Кабачок почистьте і наріжте кубиками. Гриби зробіть шматочками. Покладіть інгредієнти в каструлю, залийте водою і проваріть. Порціями перекладайте кабачково-грибну масу в чашу блендера й перетворюйте на пюре.

Розподіліть суп-пюре по піалах. Якщо видасться надто густим, розбавте бульйоном, в якому варилися овочі. Додайте в кожну порцію по ложці розігрітих вершків.

Сирний суп із червоною рибою

Час від часу себе слід балувати червоною рибою – це дуже корисно для організму.

Вам знадобиться:

  • 200 г червоної риби;
  • 3 картоплини;
  • 4 гілочки кропу;
  • 3 плавлених сирки.
Суп із червоною рибою та плавленим сиром

Картоплю почистьте і наріжте кубиками. Долийте воду й проваріть 15 хвилин. Після цього додайте плавлені сирки, які мають швидко розчинитися в овочевому бульйоні. Тепер настала черга червоної риби, нарізаної на шматочки.

Проваріть суп 3-4 хвилини, вимкніть вогонь і дайте настоятися ще 5 хвилин. Після цього можна споживати смачну корисну страву. Розливши суп по тарілках, прикрасьте суп кропом.

Замолоду суп вживати не хочеться. Але якщо не маєте бажання нажити проблеми зі шлунково-кишковим трактом, обов’язково раз на день вживайте першу страву. За цими рецептами виходить оригінально і незвично.

Популярне

Схожі статті

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.

Павло Зібров зустрівся з Іриною Білик і зізнався у почуттях до жінки: як на це реагує його дружина Марина?

Нещодавно у мережі з'явилася фотографія відомого співака Павла Зіброва разом із красивою та талановитою Іриною Білик. Ця світлина викликала зацікавлення щодо їхнього давнього дружнього зв'язку.

Коли готую рис так, а до нього додаю запечену курочку, мої їдоки біжать за стіл наввипередки: кращий рецепт

Якщо вам настільки набридли традиційні способи приготування курки, то цей рецепт стане для вас справжнім відкриттям: неймовірний рецепт курочки, запеченої у духовці з розсипчастим рисом.