Фірмовий рецепт вечері від чоловіка Ольги Сумської Віталія Борисюка: риба в рукаві з молодою картопелькою

Відома українська актриса Ольга Сумська опублікувала на особистій сторінці в Інстаграмі фірмовий рецепт риби від свого чоловіка Віталія Борисюка. Зіркова родина продемонструвала майстерклас

Ольга Сумська, відома українська актриса, давно та щасливо одружена зі своїм колегою Віталієм Борисюком. Зіркова пара виховує разом спільну доньку, будує успішну кар’єру, а також любить поласувати смачними стравами. Шанувальники відомої української родини точно знають, що чоловік Ольги Сумської чудово готує. Про це, зокрема, неодноразово розповідала сама актриса. Ось і тепер зірка вирішила поділитись із фанами фірмовим рецептом коханого чоловіка.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ольга Сумська опублікувала простий, але дуже вдалий рецепт риби у рукаві. Знаменитість зазначила, що така страва легко готується та чудово смакує. Ба більше, для приготування такої вечері не потрібно витрачати багато сил і часу, а також необхідна мінімальна кількість продуктів. Отже, берімося до справи!

Як приготувати рибу в рукаві за фірмовим рецептом чоловіка Ольги Сумської
Як приготувати рибу в рукаві за фірмовим рецептом чоловіка Ольги Сумської

Інгредієнти:

  • Свіжий стейк сьомги;
  • Молода картопля;
  • Оливкова олія;
  • Сіль, перець – на власний смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно помити та очистити молоду картоплю. Її слід викладати на самий низ, створюючи так звану подушку для риби. Наріжте картоплю улюбленим способом, а найкраще – кружальцями. Перед тим, як викладати бульбу під рибу, потрібно змастити її олією, трішки підсолити та додати перцю.

Далі обробіть рибу. Додайте до неї улюбленої приправи, підсоліть та полийте невеликою кількістю оливкової олії. Далі акуратно покладіть рибу на шар молодої картоплі, яка вже має бути у рукаві для запікання. Зав’яжіть пакет спеціальною стрічкою, що йде у комплекті та поставте у розігріту духовку. Випікайте страву 35 хвилин за температури 160 градусів.

Ольга Сумська поділилась фірмовим рецептом свого чоловіка Віталія Борисюка
Ольга Сумська поділилась фірмовим рецептом свого чоловіка Віталія Борисюка

Готову страву подавайте гарячою. Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

І роки на ній не відбиваються: Алла Мазур вийшла у світ з ідеальним “бейбі-фейс”. Невже зробила підтяжку?

Алла Мазур завжди привертала увагу своїм професіоналізмом та чарівністю. Однак останнім часом шанувальники та глядачі не могли не помітити, що 58-річна жінка виглядає значно молодшою за свій вік.

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.