Просто додайте до капусти склянку кефіру і ложку приправи. Вечеря за 10 хвилин: підійде і як начинка в пиріжки

Не знаєте, що приготувати на вечерю? Пропонуємо універсальний і дуже простий рецепт капустяної закуски, яка також чудово смакуватиме, як начинка для пиріжків

У багатьох часто виникають складнощі, коли справа доходить до того, аби вигадати, що готувати на вечерю. Час покласти край важким думкам і вивчити універсальний рецепт капустяного частування, яке також можна додавати в пиріжки та іншу випічку. Для приготування не знадобиться багато часу або зусиль, але результат точно потішить вас. Отже, купуйте в магазині всі необхідні інгредієнти та беріться до приготування швидкої та смачної вечері.

Кулінарні експерти поділились простим і дуже смачним рецептом капустяної закуски
Кулінарні експерти поділились простим і дуже смачним рецептом капустяної закуски

Інгредієнти:

  • 500 грамів капусти;
  • 300 мілілітрів кефіру;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 чайна ложка карі.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно нашаткувати капусту. Для цього можна використовувати звичайний гострий ніж, а можна звернутись до кухонного девайса. Хай там як, але капусту потрібно шаткувати якомога тонше. Далі викладіть на суху розігріту сковороду всю капусту. Одразу ж налийте в пательню до капусти стакан кефіру жирністю 2,5%. Закрийте сковорідку кришкою та залиште тушкуватись на маленькому вогні на 10-15 хвилин.

Через 10-15 хвилин перемішайте капусту та знову залиште овоч тушкуватись. Через такий самий відрізок часу ваша капуста буде майже готова, втім залишається один нюанс – додати до страви приправу, яка зробить її екзотичною. Підсоліть капусту та всипте у сковорідку приправу карі. Далі перемішайте все. Вимкніть вогонь, залиште капусту на сковороді ще на 5-10 хвилин, аби вона дійшла. Ваша вечеря готова.

Готова капустяна закуска чудово смакуватиме зі шматочком домашнього хліба
Готова капустяна закуска чудово смакуватиме зі шматочком домашнього хліба

Подавайте страву, поки вона ще гаряча. Крім того, не забудьте нарізати до вечері декілька скибочок запашного домашнього хліба. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Заливний пиріг із картоплею готую на вечерю або для раптових гостей: швидко, смачно, ситно, ароматно

Вечерю можна приготувати нашвидкуруч, якщо запланувати заливний пиріг із картоплею. тісто дуже швидко готується на кефірі, а місити його руками взагалі не доведеться. При цьому виходить ситно.

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.