Всі знайомі просять цей рецепт. Закуска “Тещин язик” з баклажанів: додаю ще помідор, сир і часничок

Смачна закуска на всі випадки життя точно врятує вас, якщо на порозі неочікувано з'явились гості, а вам немає чим їх пригощати. Простий рецепт апетитного частування

Проста, а головне – смачна закуска “Тещин язик” точно стане головним хітом будь-якого застілля. Таке частування можна з упевненістю назвати геніальним, адже поєднання простих інгредієнтів створює неперевершений результат. Таку закуску точно зметуть зі столу найпершою, адже легка та водночас апетитна страва сподобається кожному, хто її скуштує.

Для приготування такої закуски не потрібно витрачати багато часу чи зусиль, тому частування можна приготувати, навіть якщо гості на порозі з’явились неочікувано. Просто дістаньте всі необхідні інгредієнти та беріться до процесу.

Кулінари поділились простим рецептом смачної закуски Тещин язик

Інгредієнти:

  • 2 баклажани;
  • 3 помідори;
  • 100 грамів майонезу;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 100 грамів олії;
  • Плавлений сир – упаковка;
  • Зелень для декорації.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно підготувати баклажани. Виберіть овочі приблизно одного розміру та помийте їх під проточною водою. Далі наріжте плоди тонкими скибочками вздовж. Посоліть баклажани та залиште на пів години, аби пішла вся гіркота. Потім потрібно змити сіль з овочів і залишити. Тепер поставте на вогонь сковорідку з олією та розігрійте її.

Обсмажте овочеві пластинки на сковороді з обох боків, поки на них не утвориться золота скоринка. Викладіть баклажани на паперовий рушничок, аби той поглинув зайву олію. Тепер приготуйте соус для страви. В окрему миску викладіть потрібну кількість майонезу, вичавіть туди часник і додайте натертий плавлений сир. Добре все перемішайте.

Як приготувати смачну закуску з баклажанів на святковий стіл

Помийте помідори та наріжте їх на тоненькі кружальця. Тепер почніть збирати закуску. Кожну обсмажену пластинку баклажанів змастіть майонезним соусом з одного боку. Всередину покладіть скибочку помідора та загорніть овочі у рулетик. За бажання, можете зав’язати рулетик за допомогою гілочки улюбленої зелені. Смачного!