Кабачки з молоком – раніше не чула про таке поєднання, а дарма: виходять смачні кабачкові млинці для сім’ї

Кабачки цьогоріч вродили нівроку, тож можна сміливо готувати на вечерю щоразу нову дієтичну страву. Сьогодні опануємо ще один рецепт, який не соромно і гостям показати. Всі нахвалюватимуть господиню – чудову майстриню.

Кабачки цьогоріч вродили нівроку, тож можна сміливо готувати на вечерю щоразу нову дієтичну страву. Сьогодні опануємо ще один рецепт, який не соромно і гостям показати. Всі нахвалюватимуть господиню – чудову майстриню.

Вам знадобиться:

  • 400 г кабачків;
  • 2 яйця;
  • 240 мл молока;
  • 150 г борошна;
  • сіль, перець.
  • Для соусу:
  • 2 ст.лож. сметани;
  • 2 ст.лож. майонезу;
  • 2 зубці часнику;
  • кріп.
З натертих кабачків відтисніть сік

Якщо маєте молоді кабачки, то очищати від шкірочки й насіння їх не потрібно. Просто помийте і висушіть паперовим рушником. Натріть на дрібній тертушці, після чого відтисніть сік, який утворився в процесі.

Кабачковий м’якуш змішайте з яйцем, після чого вилийте у суміш молоко. Посоліть й поперчіть до свого смаку. Перемішуючи, додавайте просіяне борошно порціями. Якщо вийде надто густе тісто, вбийте ще одне яйце.

Борошно обов’язково просійте

Пательню розігрійте на вогні, влийте олію і виливайте тісто, розподіляючи тонким шаром по всій поверхні. Щойно низ підрум’яниться, переверніть млинець і підсмажте з іншого боку до готовності. Кабачкові млинці зазвичай до сковорідки не прилипають, тож проблем зі смаженням не виникне.

Смажте кабачкові млинці з обох боків

Не забудьте приготувати спеціальний соус до овочевих млинців. Сметану перемішайте з майонезом, додайте розчавлений часник. Хто хоче більш гострого, збільште кількість часникових зубців. Присипте дрібно посіченим кропом.

Змастіть соусом і загорніть рулетом

Кожен млинець з одного боку змастіть соусом і загорніть трубочкою. Можете перед подачею розрізати кожну трубочку на дві частини.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.