Макарони тепер готую тільки так, інші рецепти не визнаю. Незвичайно і дуже смачно, хоча навіть без м’яса

На перший погляд може здаватись, що смачно приготувати макарони без м'яса – неможливо. Пропонуємо спробувати цей простий, але дуже вдалий рецепт вдалої вечері

Макарони – смачна та дуже проста у приготуванні страва. Хоча декому подобаються просто зварені спагеті з вершковим маслом, смаколик набуває зовсім іншого смаку, якщо додати до нього цікаву підливу. Один із найпростіших варіантів – приготувати запечені у духовці макарони з сиром і томатним соусом. Така страва точно нагадає вам смак ресторанної пасти в італійському стилі, проте сил і часу на приготування частування ви витратите набагато менше. Отже, підготуйте всі необхідні продукти для страви та беріться до приготування макаронів із сиром.

Як приготувати просту вечерю з макаронів, томатної пасти та сиру

Інгредієнти:

  • 200 грамів макаронів з твердих сортів борошна;
  • 2 столові ложки густої томатної пасти;
  • 30 мілілітрів води;
  • Чайна ложка солі;
  • Дві чайні ложки цукру для соусу;
  • Суміш “Прованські трави”.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно відварити макарони у підсоленій воді. Поставте каструлю з водою та чайною ложкою солі на вогонь, а коли вона закипить, додайте макарони. Варіть їх до майже готового стану, аби потім у духовці вони не “розлізлись”. Далі потрібно змішати томатний соус, який ви додаватимете до макаронів. Для цього змішайте томатну пасту з водою, сіллю, цукром і прованськими травами.

Добре перемішайте отриману суміш та перемішайте майже готові макарони із соусом, що у вас вийшов. Макарони викладіть у форму для випікання, в якій плануєте готувати страву. Зверху все посипте великою кількістю натертого сиру. Ввімкніть духовку розігріватись.

Смачна та проста страва на вечерю з макаронів і томатного соусу з сиром

Розігрійте духовку до 200 градусів і поставте всередину форму з макаронами. Страву потрібно готувати, поки сир не утворить золотисту корочку. Це займе приблизно 10-15 хвилин. Подавайте та куштуйте страву гарячою, поки сир не охолонув. За