Начинка для млинців, про яку мало хто знає. Готую кожен день на замовлення чоловіка: всього 3 інгредієнта

Кулінарні експерти поділились смачним варіантом приготування начинки для млинців. Просто змішайте ці три інгредієнти та насолоджуйтесь неперевершеним смаком

Смажені на пательні класичні млинці – страва, яку полюбляють мільйони. Ця проста, але дуже вдала закуска може стати чудовим доповненням до основної страви, швидким і ситним перекусом і навіть смачним десертом. Млинці їдять “чистими”, з варенням або джемом. Крім того, багато господинь і господарів загортають у випічку різні начинки.

Начинка для млинців з м’яса або сиру могла багатьом набриднути, тому чимало людей завжди шукають нові варіанти та рецепти. Якщо ви – любитель кулінарних експериментів, цей рецепт точно для вас. Пропонуємо приготувати млинці з гарбузом і м’яким сиром. Для приготування такої начинки не потрібно витрачати багато часу або зусиль – все робиться просто та швидко.

Простий рецепт млинців із начинкою з гарбуза та сира
Простий рецепт млинців із начинкою з гарбуза та сира

Інгредієнти:

  • 400 грамів гарбуза;
  • 100 мілілітрів овочевого бульйону;
  • 50 грамів м’якого сиру, наприклад козячого або бринзи.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно обмити та відрізати потрібну кількість гарбуза. Очистьте її від шкірки та наріжте невеликими кубиками. Поставте на вогонь грітись пательню та налийте туди трішки олії. Обсмажте гарбуз на помірному вогні, поки на ньому не з’явиться золотиста скоринка. Потім додайте на пательню овочевий бульйон, зробіть тихіший вогонь і тушкуйте отриману суміш близько 10 хвилин, поки овоч не стане м’яким.

Далі потрібно злити зайву рідину з тушкованого гарбуза та залишити його на час. Візьміть бажану кількість сиру та натріть на маленькій тертці. За бажання, можете також додати сюди улюблену зелень. Змішайте тертий сир із тушкованим гарбузом і добре все перемішайте. Далі потрібно перебити отриману суміш на блендері до однорідності.

Експерти поділились рецептом смачної начинки для млинців
Експерти поділились рецептом смачної начинки для млинців

Насмажте млинці, викладіть на них бажану кількість начинки, експерти рекомендують столову ложку на млинець, і загорніть випічку конвертиком. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.