Влітку духовку не вмикаю. Готую соковиті пиріжки на сковороді: без олії та дріжджів. Рецепт, який не набридає

Якщо раптом вам захотілось апетитних пиріжків, пропонуємо приготувати частування за цим простим рецептом. Така страва готується швидко та не віднімає багато зусиль

Така проста у приготуванні страва не може не сподобатись. Пиріжки на сковороді без дріжджів готуються доволі швидко та просто, а в процесі не потрібно постійно нервувати через те, що щось не виходить. За цим рецептом приготувати випічку вдасться кожному, навіть новачку, за лічені хвилини та з першого разу.

Крім того, особливість цього рецепта полягає у його універсальності. Найголовніше – зробити смачне та правильне тісто, а вже потім можна підключити фантазію та подумати про те, яку начинку ви хочете приготувати. Для “фарширування” пиріжків можете обрати будь-що, як от, наприклад, картоплю з печінкою або соковиті ягоди.

Як приготувати смачні пиріжки на сковороді за лічені хвилини
Як приготувати смачні пиріжки на сковороді за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • 300 грамів борошна;
  • 180 мілілітрів води;
  • Сіль – дрібка;
  • Начинка – на власний смак.

Спосіб приготування:

Готується тісто для таких пиріжків максимально швидко та просто. Для початку потрібно обов’язково просіяти борошно. Потім пересипати його в окрему миску та додати туди ж сіль. Почніть поступово наливати в цю миску воду та перемішуйте. Спочатку мішайте ложкою або виделкою, потім підключайте руки. Замісіть м’яке та еластичне тісто та продовжуйте його місити протягом 10-15 хвилин.

Далі накрийте готове тісто рушником і залиште його “відпочивати” близько на пів години. Коли тісто підійшло та трішки полежало, обімніть його та розділіть на 12-13 рівних частин. З кожної частини сформуйте пиріжок, покладіть всередину трішки обраної начинки та закріпіть боки. Поставте сковорідку на вогонь, налийте туди зовсім небагато олії.

Простий рецепт смачних пиріжків на сковороді
Простий рецепт смачних пиріжків на сковороді

Смажте пиріжки на помірному вогні з обох боків, поки на випічці не утвориться золотава скоринка. Після приготування викладіть пиріжки на паперовий рушничок, аби той увібрав у себе всю зайву олію. Подавайте пиріжки гарячими та насолоджуйтесь цим неймовірним смаком та ароматом.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.