Готую 10 хвилин, з’їдають за три. Візьміть згущене молоко і печиво: цукерки, які схожі на тістечко “Картоплю”

Щоб приготувати домашні цукерки, не треба буде довго стояти біля плити. Достатньо мати блендер і всього 5 інгредієнтів. Приємний вечір у солодкій компанії гарантований.

Щоб приготувати домашні цукерки, не треба буде довго стояти біля плити. Достатньо мати блендер і всього 5 інгредієнтів. Приємний вечір у солодкій компанії гарантований.

Вам знадобиться:

  • 1 банка згущівки;
  • 3 ст.лож. какао;
  • 50 г вершкового масла;
  • 400 г печива;
  • 100 г арахісу.
Печиво подрібніть у блендері

Банку згущівки відкрийте і перелийте в глибоку посудину. Всипте порцію какао й акуратно перемішайте вінчиком до однорідної маси. Тепер влийте розтоплене, але не гаряче вершкове масло. Продовжуйте збивати.

Масу поділіть на порції та скачайте кульки

Печиво поламайте на шматочки й закладіть у чашу блендера. Подрібніть на крихти й змішайте зі згущеною масою. В міру розмішування тісто густішатиме. Вимісіть його. Відділяйте ложкою по шматочку, скатуйте руками у вигляді кульки та викладайте на тарілку. Надайте виробам квадратної форми.

Приплюсніть кульки з чотирьох боків, щоб надати квадратної форми

Арахіс теж пропустіть крізь блендер. Але не доводьте до крихти, нехай залишаться маленькі шматочки. Так буде смачніше. Кожну цукерку обваляйте в арахісовій крихті з усіх боків і повертайте назад на таріль. Самі ж беріться до іншої, допоки не прикрасите горіхом усі цукерки.

Горіхи подрібніть не на порошок, а щоб залишилися шматочки

За бажанням, можете замінити арахісову присипку кокосовою стружкою. Кому що більше смакує. Цукерки можна їсти окремо або ж подавати до чаю чи кави під час посиденьок із подружками.

Дітлахам не давайте відразу всю порцію, бо не зможуть стриматися і з’їдять до останньої. А це неправильно – краще розтягнути задоволення на деякий час.