Піддивилася у сестри цей рецепт інстаграмної яєчні: кружальця кабачків з помідорками і сиром смакують супер

Корисний і поживний сніданок можна приготувати літнього дня всього за 15 хвилин. Достатньо мати в холодильнику кабачки, помідори та яйця. А далі – справа техніки. Можливо, попервах видасться, що це складно. Та коли наб'єте руку, втямите, що все насправді дуже просто.

Корисний і поживний сніданок можна приготувати літнього дня всього за 15 хвилин. Достатньо мати в холодильнику кабачки, помідори та яйця. А далі – справа техніки. Можливо, попервах видасться, що це складно. Та коли наб’єте руку, втямите, що все насправді дуже просто.

Вам знадобиться:

  • 1 кабачок;
  • 2 помідори;
  • 6 яєць;
  • 100 г сиру;
  • 0,5 ч.лож. солі;
  • 0,25 ч.лож. прованських трав;
  • базилік.
Зробіть кружальця з кабачків

Овочеву яєчню починайте готувати з кабачка. Наріжте молодий вимитий і висушений плід кружальцями. Видаліть стопкою серцевину. Пательню змастіть олією і викладіть кабачкові кільця так, щоб вони лежали внапуск.

Викладіть на пательню внапуск

В окремому посуді збийте яйця, змішавши їх із сіллю та прованськими травами. Суміш вилийте поверх кабачків. Вогонь прикрутіть до середнього і підсмажуйте 5 хвилин.

Залийте кабачки яєчнею і підсмажте

Тепер прикладіть до сковорідки пласку тарілку, переверніть, щоб вміст залишився на тарілці. Акуратно поверніть овочевий омлет на пательню не обсмаженим боком. Після цього просмажте ще 5 хвилин.

Переверніть яєчню, на одну половинку викладіть помідори й сир і згорніть удвоє

На одну половинку омлетного кола викладіть кружальця томатів, присипте базиліком і натертим на тертушці твердим сиром. Накрийте другою половинкою яєчні. Витримайте під кришкою ще 5 хвилин.

У підсумку вийде гарно, смачно і дуже корисно. Такий сніданок зарядить енергією до самого обіду. Тож бажано замінити звичайну ранкову яєчню кабачковою. Допоки панує сезон кабачків, цим треба користатися на повну котушку.