Котлети з вершковим смаком: пішла на аромат і допросилася рецепту від сусідки. Королівський смак з фаршу

Напевно, не зустрінеш людини, яка б не любила курячі котлетки. Цей рецепт вигідно виділяється від решти подібних застосуванням вершкового сиру.

Додатковий інгредієнт робить звичну страву набагато ніжнішою й соковитішою. Звісно, доведеться трішки попітніти з ліпкою котлет, але результат вразить у саме серце як кулінара, та і його рідню.

Вам знадобиться:

  • 350 г курячого філе;
  • 2 булочки;
  • 300 мл молока;
  • 1 цибулина;
  • 1 яйце;
  • 80 г вершкового сиру;
  • 4 ст.лож. борошна;
  • сіль, олія, чорний мелений перець.
Булочки замочіть у молоці

Насамперед замочіть булки в молоці. Вони мають просотуватися рідиною протягом 20 хвилин. Якщо не вживаєте молока, замініть його водою, але тоді котлети вийдуть грубішими на смак.

Куряче філе наріжте дрібними шматочками

Куряче м’ясо поріжте на шматочки та подрібніть у блендері чи пропустіть через м’ясорубку. З цибулею вчиніть таким же чином – поріжте і в блендер. Коли цибуля стане однорідною додайте в чашу м’якуш, відтиснувши молоко, і знову запустіть агрегат.

Пропустіть інгредієнти крізь блендер і з’єднайте між собою

Змішайте обидві маси – м’ясну й цибулеву. Додайте в неї яйце і вершковий сир, сіль, перець. Все ретельно перемішайте і перекладіть у холодильник. За 20 хвилин дістаньте, відщипніть на одну котлетку, зліпіть й обкатайте в борошні. Таким же чином зробіть інші котлетки.

Смажте котлети з обох боків

Викладайте на розігріту пательню, змащену рафінованою олією. Смажте на середньому вогні приблизно 7 хвилин, потім переверніть на інший бік. В залежності від того, наскільки ваші котлети товстенькі, може знадобитися трішки більше часу для смаження. Слідкуйте за кольором готового виробу. Вживати котлети з вершковим смаком можна як у гарячому, так і холодному виді.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.