Тіна Кароль зібрала урожай кабачків і баклажанів на власному городі: яку овочеву страву готуватиме зірка

У перервах між концертами Тіна Кароль устигає ще й на город біля свого котеджу навідатися. Нині в артистки вродили кабачки та баклажани. Пофантазуймо, що вона приготує зі своєї городини.

Якщо змішати кабачки й баклажани, що виросли у Тіни Кароль без жодних пестицидів, й додати до них болгарський перець та помідорчик, вийде смачне овочеве рагу.

Вам знадобиться:

  • 2 баклажани;
  • 1 кабачок;
  • 1 солодкий перець;
  • 1 помідор;
  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 2 зубці часнику;
  • олія, сіль, цукор, спеції.

Тіна зайшла з одного боку будівлі й наткнулася на кабачки з баклажанами. Напевно, з іншого боку городу зростають ще й перці, помідори, морква й часник. Тож рагу вийде з екологічно чистих продуктів. У принципі, це той самий рататуй, про який ми всі чули, але не знали, як його готують.

Наріжте баклажани вздовж навпіл і кожну половинку – на шматочки. Якщо овочі невеликі, то можна різати півкільцями, а не четвертинками. Підсмажте шматочки до напівготовності.

Овочеве рагу на вечерю

Нарізану півкільцями цибулину викладіть на пательню, змащену олією, і підсмажте. Туди ж відправте дрібненько посічений часник. Це має бути не та сковорідка, на якій смажилися баклажани.

Моркву наріжте кружальцями й додайте до цибулі. Обчищений від насіння болгарський перець наріжте кубиками та теж підсмажте з рештою овочів до напівготовності. Кабачок наріжте півкільцями, докладіть на пательню і смажте 5 хвилин.

Після цього додайте помідор, нарізаний кубиками, підсмажені окремо баклажани, посоліть, підсолодіть, присипте чорним перцем й орегано. Можете використати будь-які інші прянощі на свій смак. Накрийте кришкою і потушіть 5 хвилин. Рагу для Тіни Кароль готове. Можна приступати до вечері, дякуючи зірці за чудовий рецепт смачної легкої літньої страви.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.