Салат “Мінус 10 кг”: готую та смачно їм все літо і не поправляюсь. Підійде на перекус і як основна страва

Дієтологи та експерти з харчування влітку радять харчуватись легкою їжею, яка швидко засвоюється. Пропонуємо спробувати приготувати цей простий салат, який стане для вас ідеальним перекусом

Простий у приготуванні, але дуже смачний і корисний салат має цікаву назву – “Мінус 10 кілограмів”. Річ у тім, що рецептура цієї закуски була скомпонована так, аби наситити організм усіма необхідними речовинами. Так, за словами експертів, куштуючи цей салат щодня, ви маєте можливість “скинути” зайві кілограми з талії та інших проблемних зон.

Дієтологи та провідні експерти зазначають, що у складі такого салату міститься велика кількість білків, що впливає на процес спалювання зайвих кілограмів. Крім того, структура салату є настільки органічною, що вам достатньо з’їсти порцію і куштувати щось більше просто не захочеться. Отже, берімося до приготування!

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста;
  • Варені курячі яйця;
  • Сметана 15% жирності;
  • Тунець консервований;
  • Консервована кукурудза;
  • Мед та гірчиця;
  • Сіль та спеції на смак.

Спосіб приготування:

Як і у випадку з майже кожним салатом, приготування цієї закуски не відніме у вас багато часу та зусиль. Для початку підготуйте всі інгредієнти, необхідні для створення легкого літнього перекусу. Далі оберіть, в якому посуді ви будете готувати салат. Коли все готове, можна братись до основного процесу. Для початку вимийте та висушіть пекінську капусту.

Наріжте капусту

Її потрібно нарізати будь-яким зручним вам способом. Перекладіть нарізану капусту у миску та відставте її. Очистьте яйця і також поріжте їх будь-яким зручним для вас способом. Викладіть до пекінської капусти. Відкрийте консервовану кукурудзу та злийте з неї воду, кукурудзу висипте у миску з майбутнім салатом. Не забудьте і про тунця. Відкрийте баночку та вилийте зайву рідину, викладіть рибу у миску з іншими інгредієнтами.

Додайте кукурудзу
Додайте яйце

Далі потрібно приготувати соус для страви. В окремій невеликій тарілочці змішайте сметану з гірчицею та медом. Туди ж додайте сіль та спеції на власний розсуд. Добре все перемішайте та заправте салат готовим соусом. Смачного!

Почніть готувати соус
Приготуйте соус для салату