Млинці з м’ясом готую на сніданок і на перекус. Секрети, як зробити млинці тоненькими, а начинку соковитою

Приготувати поживний сніданок не важко. Головне - мати бажання. Простий рецепт смачних млинців з м'ясом обов'язково сподобається всій родині.

Подавати млинці з м’ясним фаршем можна на сніданок, обід, вечерю чи просто брати з собою на пікнік. Вони смакують зі сметаною, гарніром з овочем та навіть салатами. Для приготування смачного страви нам потрібно:

  • Фарш (свинина, яловичина або ж мікс) – 700 грамів;
  • Борошно – 200 грамів;
  • Молоко – 500 мл;
  • Яйця – 3 штуки;
  • Цибуля – 200 грамів;
  • Рослинна олія – 4 столові ложки;
  • Сіль – за смаком;
  • Цукор – 1 столова ложка;
  • Сметана – 2 столові ложки.

Повітряні млинці з м’ясом – ідеальна вечеря

Млинці з м'ясом до вечері
Млинці з мясом до вечері

Тепер почнімо приготування нашої страви. М’ясо нарізаємо на невеликі шматки та перекручуємо через м’ясорубку. Готовий фарш солимо та перчимо за смаком. Якщо ви обрали пісне м’ясо, то додайте ще невеликий кусок сала, щоб начинка не була глевкою.

Цибулю нарізаємо кубиками та прожарюємо її на розігрітій сковорідці. Вона повинна стати прозорого кольору. Тепер додаємо цибулю до фаршу та гарненько вимішуємо. Тепер все потрібно просмажити на пательні до готовності – приблизно 20 хвилин. Потім додаємо 2 столові ложки сметани та перемішуємо. Тоді форма стане м’якшим та ароматнішим. Спробуємо масу на смак, при необхідності додаємо сіль та перець.

Тепер переходимо до приготування млинців. Для цього збиваємо вінчиком яйця в тарілці. Потім додаємо молоко кімнатної температури. Борошно обов’язково потрібно просіювати, наситити його киснем. По густоті суміш має бути як сметана. В кінці додаємо 2 столові ложки олії. Тепер тісту потрібно 10 хвилин настоятись.

Готові млинці до столу
Готові млинці до столу

На розігріту сковорідку додаємо трішки олії, так обжарюємо перший млинець. Надалі цього робити не потрібно. Якщо перший млинець на вигляд товстий – розбавте тісто молоком. Готові млинці викладаємо на тарілку.

Прийшов етап збору нашої страви. На край млинця кладемо 2 столові ложки фаршу, починаємо загортати. Головне слідкувати, щоб начинка не випадала. Готові рулетки можна протушкувати в духовці або обжарити на пательні.

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.