Рулетики з баклажанів з сиром і часником на кожен день: додаю в начинку ще один секретний інгредієнт для смаку

Цю страву грузинської кухні слід взяти на озброєння всім господиням. Таких рецептів є чимало, але цей передбачає використання сиру "Філадельфія" та волоських горіхів, що надає особливої пікантності.

Виходить дуже смачно. Страву можна сміливо подавати на святковий стіл. Гості обов’язково попросять поділитися рецептом. Салат можна вживати й під час родинної вечері.

Вам знадобиться:

  • 600 г баклажанів;
  • 300 г сиру “Філадельфія”;
  • 50 г волоських горіхів;
  • 1 зубчик часнику;
  • 20 мл рафінованої олії;
  • 50 г зелені (петрушка, кінза);
  • 1 дрібка солі.
Синенькі наріжте тонкими слайсами

Візьміть баклажани, відріжте хвостики з обох боків і наріжте тоненькими слайсами вздовж плодів. Солити не потрібно, щоб овочі не пустили сік. Розігрійте пательню-гриль, налийте трішки олії й викладайте баклажани, підсмажуючи з обох боків.

Начинку ретельно вимішайте

Допоки синенькі остигають, дрібно порубайте часник. Дрібно наріжте петрушку з кінзою, змішайте з часником і ще раз пройдіться ножем, щоб маса була якомога дрібнішою. Пересипте в піалу, де будете замішувати начинку. Горіхи подрібніть у блендері чи вручну і відправте до зелені. Туди ж додайте сир. Усе ретельно перемішайте ложкою. Сіль можете не додавати, оскільки він уже є у “Філадельфії”. Якщо вам здасться цього замало, можете трішки присолити.

Викладайте начинку і загортайте слайси рулетиками

Баклажанові слайси розкладіть на пласку тарілку, трішки присоліть. На кожний шматочок викладайте начинку і загортайте рулетиком. Усе, можна подавати до столу.

Готові рулетики відразу подавайте до столу

На приготування страви піде не більше 20 хвилин, а смак отримаєте неперевершений. Можливо, слід відразу готувати подвійну порцію, оскільки домашні настійливо вимагатимуть добавки.

Популярне

Схожі статті

Курячу грудку готую по-новому: соковите куряче філе, запечене в пергаменті. Мій ходовий рецепт. Ділюсь

Що може бути смачніше, ніж запечена куряча грудка на обід або вечерю? Як приготувати фаршировану курятину в пергаменті – читайте в нашому матеріалі.

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.

На святковий стіл готую швидку закуску: змішую 3 інгредієнти та складаю у тарталетки – гості нахвалюють

Якщо треба приготувати швидку й недорогу закуску нашвидкуруч, спробуйте поєднати моркву з сиром. Сир можете брати будь-який – твердий, плавлений або підкопчений.