Коли часу обмаль: рецепт кабачкових оладок із тягучим сиром на сніданок. Такої смакоти не подають у ресторанах

Коли з самого ранку немає часу готувати сніданок, можете приготувати смачні та ситні оладки. Для цього потрібно мінімум інгредієнтів, але смак вас точно приємно вразить

Не у кожного зранку є багато часу, аби вигадати та приготувати цікавий сніданок для себе або навіть всієї родини. Саме в такі моменти на допомогу приходить цей рецепт. Автор зазначає, що такий лінивий сніданок ви зможете приготувати за лічені хвилини, адже всі інгредієнти потрібно просто змішати та підсмажити на пательні.

Попри простоту приготування такої закуски, виходить вона дуже смачною та ситною, адже в її складі – не лише кабачки, але й сир і шинка. Отже, швидше підготуйте всі необхідні компоненти та беріться до приготування цього нереально простого й дуже смачного сніданку!

Що приготувати зранку на сніданок, якщо мало часу – ситний рецепт від кулінарів

Інгредієнти:

  • 500 грамів кабачків;
  • 100 грамів твердого сиру;
  • 200 грамів шинки;
  • Два яйця;
  • 2 столові ложки борошна.

Спосіб приготування:

Як було сказано раніше, приготувати цей сніданок дуже просто. Для початку потрібно помити кабачки та, за бажання, позбутись від шкірки. Далі потрібно натерти овоч на тертці та посолити. Почекайте, поки кабачки випустять всю рідину та добре її відтисніть. Далі розбийте в цю ж миску курячі яйця та добре все перемішайте, поки не побачите однорідну масу.

Далі натріть сир на будь-яку тертку та додайте його у миску з кабачками та яйцями. Наріжте тонкими брусочками шинку або будь-яке інше улюблене м’ясо (втім, саме шинка ідеально поєднується з іншими компонентами) та додайте до маси. Не забудьте додати в тісто для оладок просіяне борошно. Добре все перемішайте, поки всі інгредієнти не поєднаються.

Кулінари поділились простим, але дуже смачним рецептом ситного сніданку на кожен день

Тепер потрібно обсмажити кабачки. Розігрійте пательню та додайте на неї трішки олії. Ложкою викладіть тісто для оладок на сковорідку та смажте з обох боків до золотої скоринки. Подавайте гарячими зі сметаною або будь-яким іншим улюбленим соусом.