Тонкі млинці без яєць в рецепті. Секрет підказала бабуся: тепер мої налисники аж просвічуються, але не рвуться

Кожна господиня мріє навчитись готувати млинці, які не рвуться та легко перевертаються під час приготування. Це легко втілити у життя, варто лише вивчити декілька секретів

Млинці – страва, яка виходить не у кожного. Чимало господарів і господинь залишили спроби приготувати смачні тонкі млинці, адже кожного разу бажання поласувати десертом обертається невдачею. Насправді ж для приготування такого частування потрібно лише знати декілька простих порад. Розповідаємо про лайфхаки та ділимось найлегшим рецептом тонких млинців.

У мережі опублікували цікавий рецепт ажурних млинців без яєць і молока
У мережі опублікували цікавий рецепт ажурних млинців без яєць і молока

Інгредієнти:

  • Тепла вода – 750 мілілітрів;
  • Борошно – 350 грамів;
  • Цукор – 85 грамів;
  • Сухі дріжджі – 8 грамів;
  • Оцет – 1 чайна ложка;
  • Сіль – пів чайної ложки;
  • Олія рослинна – 4 столові ложки.

Спосіб приготування:

Для початку візьміть миску або іншу місткість, в якій плануєте готувати тісто для млинців. Додайте туди теплу воду та всі сухі інгредієнти, крім соди та борошна. Дуже добре все перемішайте до утворення однорідної суміші. Для цього можете використовувати вінчик або виделку. Всі сухі компоненти повинні розчинитись у теплій воді.

Далі почніть обережно та поступово вводити у теплу воду з іншими інгредієнтами просіяне борошно. Паралельно продовжуйте помішувати масу, аби не утворювались грудочки. Також не забудьте додати в тісто для тонких млинців соду, але її обов’язково потрібно погасити оцтом. Знову все добре перемішайте, потім додайте рослинну олію без запаху та знову перемішайте отриману масу. За порадами авторів рецепта, найкраще для цього використовувати вінчик.

Залиште тісто на 10-12 хвилин, аби воно настоялось і починайте готувати млинці. На сковорідку налийте зовсім трішки олії, аби змастити поверхню та почніть смажити млинці звичним способом. Олія потрібна лише для першого млинця – всі інші будуть смажитись дуже добре без додавання інгредієнта.

Як приготувати смачні та тонкі млинці без яєць
Як приготувати смачні та тонкі млинці без яєць

Готову страву залиште, аби вона настоялась. Потім подавайте млинці разом із варенням або іншими апетитними доповненнями. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.