Мої сирники ніколи не розтікаються по сковороді навіть без скріплюючого інгредієнта. Рецепт сирників без яєць

Приготувати сирники без використання яєць можливо. За цим рецептом легко створити найсмачніший десерт та подарувати родині корисний сніданок

Сирники – це досить поживний та збалансований сніданок. На приготування страви потрібно витрати мінімум часу. Сирники триматимуть ідеальну форму, навіть без додавання яєць. Смак просто неймовірний.

Для приготування десерту потрібні наступні інгредієнти:

  • Сир – 180 грамів;
  • Цукор – 2 столові ложки;
  • Сіль – пів чайної ложки;
  • Пшеничне борошно – 1 столова ложка;
  • Рослинна олія – для смаження.
Смачні сирники без яєць до сніданку

Смачні сирники без яєць до сніданку

Спочатку беремо велику миску та викладаємо сир. До нього додаємо підготовлений цукор. Всю суміш потрібно розтерти до однорідного стану. Якщо ви купили домашній сир, то рекомендуємо перетерти масу через сито. Адже тоді суміш стане гладенькою та без грудок.

Сирники

Тепер до сирної маси додаємо дрібку солі та перемішати.

Прийшла черга до борошна. Додавати його потрібно невеликими порціями, щоб контролювати густоту суміші. Не додавайте більше, чим вказано в рецепті. В протилежному разі сирники стануть дуже жорсткими й не смакуватимуть.

Тісто ретельно замішуємо та формуємо в рулет.

Сирковий рулет

Тепер потрібно нарізати наші майбутні сирники. Намагайтесь робити однакової форми, тоді готова страва матиме не тільки неймовірний смак, але і прекрасний вигляд.

Сирники

Кожен шматок потрібно ще посипати трішки борошном. За допомогою ножа можна трішки підрівняти краї сирників, надати їм вірної круглої форми.

Ставимо сковорідку на вогонь та додаємо олії. Потім, як пательня розігріється, можна відправляти сирники смажитись. Для приготування достатньо буде 5 хвилин для однієї сторони.

Рум’яні та солоденькі сирники подавайте зі сметаною та ягодами. Смачного!