Готую цей зелений соус щороку: приправа з листя хрону, яка доповнить будь-яку страву. Неперевершений смак

Така закуска ідеально доповнить будь-яку страву та зробить ваш обід або вечерю неперевершеними. Для приготування смачної приправи потрібно мінімум часу та зусиль

Зелений соус з листя хрону з додаванням помідорів підійде до будь-якої страви. Для приготування такого частування вам знадобиться витратити лише 10 хвилин свого часу, а зимова заготівля тішитиме вас увесь холодний сезон. Готується закуска дуже просто, а варити інгредієнти необхідності немає. Головна особливість зеленого соусу з листя хрону полягає в тому, що готова закуска містить у собі неймовірно велику кількість корисних вітамінів, які підтримують здоров’я взимку.

Інгредієнти:

  • 200 грамів листя хрону;
  • 1,3 кілограма помідорів;
  • 80 грамів часнику;
  • 1 гострий перець;
  • 80 мілілітрів олії;
  • Півтори чайної ложки хмелі-сунелі;
  • 2 чайні ложки цукру;
  • Півтори чайної ложки солі.

Спосіб приготування:

Для початку листя хрону потрібно вимити та вирізати стебло – найтвердішу частину листка. Далі викладіть нарізане листя хрону в чашу блендера. До слова, замість такого кухонного девайса ви також можете використовувати м’ясорубку.

Наріжте листя хрону
Наріжте листя хрону
Викладіть листя хрону в блендер
Викладіть листя хрону в блендер

Далі потрібно нарізати помідори та викласти їх у блендер, куди ви раніше поклали листя хрону.

Викладіть у блендер помідори
Викладіть у блендер помідори

Додайте очищений і нарізаний часник, а також не забудьте додати гострий перець. Перемеліть всі інгредієнти до однорідності.

Змішайте всі інгредієнти за допомогою блендера
Змішайте всі інгредієнти за допомогою блендера

До отриманої у блендері маси потрібно додати олію та хмелі-сунелі. Наступним кроком потрібно додати до майбутнього соусу сіль та цукор, а лише потім – знову перемішати все за допомогою блендера. Важливо, щоб усі спеції добре поєднались з іншими інгредієнтами.

Додайте спеції до зеленого соусу
Додайте спеції до зеленого соусу

Розкладіть суміш у чисті та сухі банки так, аби зверху не залишалось місця для повітря. Закрутіть кришки та залиште у прохолодному місці на зберігання.

Готовий зелений соус з листя хрону
Готовий зелений соус з листя хрону

Автори рецепта запевняють, що готову суміш ви можете зберігати у холодильнику або холодному підвалі максимум три місяці. Якщо хочете зберігати соус довше, можете його заморозити.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.