Всі гості випрошували рецепт цієї закуски. Сирні рулетики з баклажанів: знадобиться мінімум інгредієнтів

Проста закуска смакуватиме і на святковому столі, і за буденною вечерою. Хутчіше знайомтесь із рецептом, адже це – неймовірно апетитна та універсальна закуска

Коли мова йде про святковий стіл, кожна господарка й господар бажають, аби всі гості отримали задоволення від страв, які скуштують. Так, якщо ви ніяк не можете вигадати, якою закускою потішити своїх рідних і друзів, спробуйте приготувати баклажанові рулетики з сиром. Така проста й водночас цікава страва точно стане до смаку кожному, хто її спробує. Крім того, такі рулетики можна готувати не тільки на свята.

Як приготувати просту закуску за лічені хвилини, яка буде чудово смакувати гостям
Як приготувати просту закуску за лічені хвилини, яка буде чудово смакувати гостям

Інгредієнти:

  • Баклажан – 1 штука;
  • Сир – 100 грамів;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Майонез – 1 столова ложка;
  • Олія – 4 столові ложки;
  • Сіль – на смак;
  • Зелень – на смак.

Спосіб приготування:

Для початку варто визначитись із кількістю продуктів. Якщо ви любите пікантний смак, то для приготування закуски можете взяти більшу кількість часнику. Крім того, можете зменшити кількість інгредієнта, якщо не полюбляєте його присмак. Першим кроком потрібно нарізати баклажан тонкими слайсами. Потім нарізаний овоч потрібно посипати невеликою кількістю солі з обох боків та залишити на 5 хвилин. Сир і часник натерти на дрібній тертці. А ось зелень дрібно нарізати.

Далі потрібно перемішати всі інгредієнти для начинки, попередньо додавши до них майонез та улюблені спеції. Сіль можете не додавати, адже солоний сир і баклажани чудово впораються з цим завданням.

Тепер приготуйте баклажани. Для цього серветкою видаліть зайву сіль і підсмажте на олії з обох боків. Перекладіть готовий овоч на паперовий рушничок, аби позбутись від зайвої олії. Покладіть начинку з сиру та часнику на смужку баклажана і красиво загорніть все у рулет.

Простий рецепт смачної закуски до святкового столу з мінімуму інгредієнтів
Простий рецепт смачної закуски до святкового столу з мінімуму інгредієнтів

З описаної вище кількості інгредієнтів у вас вийде щонайменше 8 баклажанових рулетиків із сиром. Після приготування страви закусці потрібно дати трішки настоятися у холодильнику, та лише потім ви можете подавати страву до столу та куштувати її. Рулети з баклажанів із сиром та часником готові. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.