Швидкий і смачний сніданок за 5 хвилин: омлет загортаю в лаваш, додаючи ковбаску з сиром – справжня смакота

Швидкий і дуже поживний сніданок готується дуже просто, а вигляд має шикарного ресторанного наїдку. В такому наборі продуктів є все, аби зарядитися позитивом на весь робочий день.

Лаваш з омлетом, ковбасою, сиром та помідором є самостійною стравою, яка не потребує додаткових приготувань на сніданок, оскільки має все необхідне для ситості.

Вам знадобиться:

  • 1 круглий лаваш;
  • 30 г вареної ковбаси;
  • 20 г сиру;
  • 2 яйця;
  • 0,5 помідора;
  • 20 мл олії;
  • 10 г вершкового масла;
  • сіль, перець.
Підсмажте омлет з одного боку

Кількість інгредієнтів указано на одну порцію, тож збільшуйте пропорційно в залежності від наявності членів родини за столом. Яйця розбийте й перемішайте в глибокій тарілці. Легенько збийте їх виделкою. Посоліть та поперчіть до свого смаку.

Викладіть лаваш, переверніть, притрусіть смажений бік яєчні тертим сиром

Розігрійте пательню, наливши олію. Вилийте омлет і підсмажте на середньому вогні з одного боку. Накрийте зверху круглим лавашем й легенько притисніть його до яєчної маси. Накрийте кришкою чи тарілкою, що менші за діаметром від сковорідки. Переверніть пательню, щоб наїдок залишився на кришці. Поверніть на пательню лавашем донизу.

На одну половину викладіть ковбасу та помідори кружальцями

Підсмажений яєчний бік притрусіть натертим на тертушці сиром. Викладіть зверху на одну половину шматочки вареної ковбаси. Поверх них – кружальця помідорів. Лопаткою підчепіть край лаваша і накрийте сир із ковбасою вільною половинкою.

Складіть удвоє та змастіть шматочком вершкового масла

Притисніть, а верх змастіть шматочком вершкового масла. Переверніть лаваш на інший бік і теж змастіть маслом. Потримайте на пательні ще 1-2 хвилини й можете перекладати на тарілку та подавати до столу.

Популярне

Схожі статті

На свята їм тільки цей салат і ніякі закуски вже не хочу! Ваші гості будуть випрошувати рецепт

Всього з чотирьох простих інгредієнтів виходить неймовірно смачний салат. Цей рецепт мало хто знає, тому ви точно здивуєте гостей, поставивши на стіл саме цю страву.

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.