Замість грінок та оладок: що приготувати на перекус дитині у школу. Ситно, смачно та корисно для здоров’я

У школі діти витрачають багато енергію на розумову та фізичну діяльність. Саме тому важливо, аби вони споживали достатньо корисної та поживної їжі

На уроках школярі витрачають багато енергії на розумову діяльність, а ось не перервах дітлахи починають активно розважатись, а отже – витрачають енергію ще й на фізичну діяльність. Саме тому, наполягають вчені, важливо, аби діти споживали достатню кількість корисної та смачної їжі. Аби учні не голодували, обов’язково запам’ятовуйте цей простий, але дуже вдалий рецепт шкільного перекусу.

Як швидко та просто приготувати смачний перекус для дитини у школу
Як швидко та просто приготувати смачний перекус для дитини у школу

Інгредієнти:

  • 8 шматочків хліба;
  • 200 г курячого філе;
  • 100 г сиру;
  • Листя салату;
  • Помідори чері – 3-4 штуки;
  • Огірки – 1 штука;
  • Масло або майонез для мазання хліба;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно акуратно викласти шматочки хліба на робочій поверхні, аби вам було легше готувати швидкий перекус для дитини у школу. Далі кожен шматочок викладеного хліба потрібно намазати тонким шаром масла або майонезу. Це допоможе зробити готові сендвічі соковитими та апетитними.

Куряче філе потрібно попередньо відварити та дати йому охолонути. Потім м’ясо потрібно нарізати тонкою соломкою. Викладіть нарізане куряче філе на одній половині шматочка хліба. Якщо використовуєте салат, викладіть помите та висушене листя салату поверх курячого філе. Покладіть тонкі слайси нарізаного сиру на іншу половину хліба. Помідори та огірки помийте, наріжте тонкими слайсами. Викладіть на половину хліба з сиром. Наступним кроком потрібно з’єднати дві половинки сендвіча, частину з курячим філе та частину з сиром і овочами.

Простий перекус для дитини у школу на кожен день
Простий перекус для дитини у школу на кожен день

Сендвічі можна підсмажити на сухому грилі, а можна упакувати дитині в школу свіжий перекус. Поріжте великі сендвічі на менші шматочки, аби у школі дитині було простіше смакувати домашнім перекусом. Упакуйте сендвічі у контейнери та додайте улюблені фрукти або горіхи, аби дитині було чим поласувати ще.

Популярне

Схожі статті

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.