Їжте цю страву кожного дня і на вагах буде -5 кг: такої апетитної вечері ви ще ніколи не куштували. Рецепт

Для того, аби харчуватись корисно та схуднути, необов'язково мучити себе низькокалорійними та несмачними стравами. Ділимось рецептом ідеальної вечері, яка зробить вам "мінус" на вагах

Харчуватись корисно та водночас смачно – можливо, і це вже довели чимало науковців. Якщо вашою метою є покращити свою фігуру та скинути декілька зайвих кілограмів, ми пропонуємо ознайомитись із цим простим рецептом. Така смачна вечеря сприяє покращенню обміну речовин, що, своєю чергою, у комплексі з найпростішими фізичними вправами швидко дає свої результати.

Що приготувати до вечері, аби смачно та корисно поїсти – рецепт від кулінарів
Що приготувати до вечері, аби смачно та корисно поїсти – рецепт від кулінарів

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованого тунця;
  • Сік одного лимона;
  • 1 помідор;
  • 1 огірок;
  • 1/2 червоної цибулі;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • Сіль та перець на смак;
  • Свіжа зелень (петрушка, кріп, базилік).

Спосіб приготування:

Для початку потрібно помити овочі. За бажання, можете очистити огірки від шкірки – так готовий салат вийде набагато ніжнішим і смачнішим. Далі потрібно нарізати овочі дрібними кубиками або тонкими половинами кілець. У великій мисці змішайте тунець (після того, як  з нього злили зайву рідину) з нарізаними помідором, огірком та цибулею.

У цю ж миску потрібно додати сік одного лимона та потрібну кількість оливкової олії. Доре перемішайте цей соус, який стане заправкою для вашого салату. Додайте сіль та перець на власний смак. За бажання, ви також можете додати інші спеції. Помийте та нашаткуйте свіжу зелень, також додайте її у миску з салатом.

Добре перемішайте всі інгредієнти, щоб заправка рівномірно розподілилася по всіх овочах. Подавайте готовий салат на тарілці або у глибокій мисці. Зверху ви також можете прикрасити закуску подрібненими горіхами.

Кулінари поділились простим рецептом смачної вечері, завдяки якій ви зможете схуднути
Кулінари поділились простим рецептом смачної вечері, завдяки якій ви зможете схуднути

Одразу варто зазначити, що салат потрібно обов’язково доповнити гарніром або основною стравою – каша, запечені овочі абощо стануть чудовим “сусідом” для цієї закуски. Головна задача цього салату полягає в тому, аби покращити діяльність вашого організму та “пробудити” його зі сплячки. Таким чином, додавши до салату іншу корисну страву, ви точно досягнете бажаного результату. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.